![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Επιτελους καποιοι εβαλαν μυαλο και σε ενα high class κλαδο οπως αυτον των γιοτ δεν υπαρχει ναυλος......ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ? Και απο αυτο θα κρινω αν υπαρχουν αναξιοπαθουντες στην Ελλαδα? Και οι πωλησεις των BMW, MERCEDES ειναι ανυπαρκτες, αρα οι αναξιοπαθουντες λογω κρισης πλυθηναν? Δεν ειμαι βλακας Κωστα μου. Ξερεις ποσες BMW μοτοσυκλετες εχουν πουληθει στην Β.Ελλαδα το 2012? κατι για 10 κοματια ακουσα!!! Αρα στην Β.Ελλαδα η φτωχεια παει συνεφο ετσι δεν ειναι? Κοπηκαν τα δανεια και η φτωχεια παει συνεφο........φυσικο μαλλον ειναι! Τα φιλαρακια που σου λειπουν Κωστα μου -και μεσα σε αυτα κι εγω ειμαι σιγουρος και χωρις πλακα ¨η ειρωνια - ειναι γιατι επιτελους εμαθαν κι αυτα οτι η ζωη εχει και αυριο και πρεπει να φυλαγονται απο περιττα ΣΥΧΝΑ εξοδα.....ετσι οπως καναμε παλια δηλαδη. Λες να μην εχω λεφτα να ερθω για καφε ¨η να παω για ενα κρασι? Εχω αλλα, σκεπτομαι οτι το κρασι θα στοιχισει ενα 25-30αρι και ο καφες ενα ταληρακι μεσα στο νερο, συνολο 35ε....προτιμω λοιπον να γεμισω το βαραντερο μου βενζινη με 25ε να παρω και 2 σαντουιτς απο το σπιτι και μια μπυρα απο τον δρομο και να τα φαω στην Αρβανιτσα στην Βοιωτια κατω απο τα ελατα!! θα μου πεις ''πριν 2 χρονια τα εκανες και τα δυο ρε φιλαρακι'' και θα σου απαντησω ''ναι αλλα με δανεικα''!!! Τωρα που τα δανεικα τελιωσανε καποιοι θα μαθουν να ζουνε οπως θα επρεπε να ζουνε και πριν ειτε με τον ευκολο τροπο αφου αποδεχθουν το ''τελιωσανε'' ειτε με τον δυσκολο τροπο της ''αυτοκτονιας''........ Για καποιους αλλους ΤΙΠΟΤΕ δεν αλλαξε διοτι ΠΑΝΤΑ ζουσαν ετσι, συνετα και συντηρητικα....για να εχουν σημερα να φανε. |
|
|