27-07-2012, 16:19
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Λεφτά ...... υπάρχουν ;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από asotosios
Τοτε με τους ανθρωπους που μιλαω εγω και αρκετοι αλλοι ειναι ψευτες και υποκριτες...και εμεις απλα ηλιθιοι που τους πιστευουμε και τους συμπονουμε......!!!
|
απλα πιασε τα ταξιδιωτικα του φορουμ και μετα δες ποιος απο τους συμμετεχοντες σε αυτα γκρινιαζει οτι πειναει και οτι η καταστροφη ειναι εδω. Ετσι θα βγλαεις συμπερασμα και θα απαντησεις μονος σου σε αυτο που γραφεις πιο πανω.
Απόσπασμα:
οι εργατες και οχι μονο στα εργοστασια που δεν θα πανε διακοπες ειναι απλα εξαιρεσεις...
|
Οι εργατες δν πηγαιναν ποτε διακοπες πριν την ελέυση των δανειων απο τις τραπεζες, καμια ταβερνουλα με φιλους και αυτο ηταν ολο.
Απόσπασμα:
οι εργατες και οχι μονο στα εργοστασια που καταθεσαν πινακιδες γιατι δεν μπορουσαν να πληρωσουν τα τελη και και και ειναι και αυτοι εξαιρεση......
|
ηξερες εσυ πολλους εργατες εργοστασιων και οχι μονον με αυτοκινητο πριν το 1992? επειδη εγω μπαινοβγαινα και στα τρια ναυπηγεια της Ελλαδας σου λεω πως οχι......μετα τα αποκτησαν και μετα αποκτησαν κι αλλα, κι αλλα..... με το ιδιο τροπο τον γνωστο...δανειο. Σημερα αδυνατουν να ανταπεξελθουν στα τελη και στις ασφαλειες....ας επαιρναν 1000ρακι, ας επαιρναν τιποτα.......
Σου ξαναειπα δεν ειναι ολοι οι ανθιρωποι ισα κι ομοια, ουτε οικονομικα ουτε κοινωνικα. Αν τωρα καποιοι μεσω δανειων ηθελαν να εξωμοιωθουν με καποιους αλλους σημερα καταλαβαινουν οτι αυτο ειναι αδυνατον ¨η διαρκει για λιγο.
Απόσπασμα:
Σημερα λοιπον
οι εργατες και οχι μονο στα εργοστασια που τους ηρθε η εκτακτη εισφορα και το χαρατσι και το χαρατσι της εφοριας απο την μειωση του αφορολογιτου...ειναι και αυτοι εξαιρεση...
οι εργατες ...!!!
|
χαρατσια πληρωνουν ολοι σημερα ακομα και καποιες ομαδες ανεργων.....δικαιο? οχι! λογικο?οχι!! Αλαλ ειναι προτιμοτερο αυτο απο μια σταση πληρωμων παντου δεν νομιζεις?
Επισης ξερεις καμιαν αλλην χωρα με αφορολογητο οριο? γιατι εγω δεν ξερω!
Απόσπασμα:
τι να λεμε...ολοι εμεις βλεπουμε και ζουμε στην εξαιρεση και εσυ βλεπεις την πραγματικοτητα...επρεπε να το φανταστω...
|
εκει εξω ειναι η πραγματικοτητα...το βραδυ. Το πρωι εχει αλλη πραγματικοτητα, θυμασαι την αναμονη μας επι 30+ λεπτα της ωρας, ημερα καθημερινη, στα δοκιμαστηρια και ταμεια των μαγαζιων της Ερμου?
Απόσπασμα:
Εχεις δικιο...καιρος να σταματησω λοιπον να προσπαθω να δεις τα πραγματα με μια αλλη ματια ποιο κοντα στην πραγματικοτητα...!!!...
|
Επι 30 χρονια κινουμαι στην κοινωνια της Διεθνους Διπλωματιας (λογω πατερα), στην εφοπλιστικη κοινωνια λογω επαγγελματος και στην εργατικη κοινωνια λογω ναυπηγειων κι επισκευων πλοιων αλλα κι εργασιας της συζυγου......βλεπω πιο πολλα πραγματα δυστυχως για σενα κι ευτυχως για μενα.
Γιαυτο δεν πειθομαι, δεν μπορεις να βλεπεις ολες τις κοινωνιες οπως εγω διοτι εσυ και πολλοι αλλοι κινουνται σε μια..
Μην το παρεις προσβλητικα, δεν εχω αυτον τον σκοπο, ειναι απλα η αληθεια.
Απόσπασμα:
φανταζομαι το ιδιο θα συνεβαινε και αν προσπαθουσα καποτε να σε πεισω οτι ο Ανδρεας Παπανδρεου και η παρεα του μονο κακο κανανε στην χωρα...!!!
τα ιδια θα μου ελεγες και τοτε...!!!
|
ητο αδυνατον μεχρι προχθες........εγω ομως εμαθα κατοπιν εορτης και το διακηρυσσω μεχρι σημερα.
Απόσπασμα:
απλα θα επιμεινω σε κατι που εγραψα παραπανω...!!!
ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ τον νηστικο δεν τον πιστευει...
...............................................................
|
ελπιζω να διευκρινησες ποιον νηστικο εννοουσε ο παππους σου.......
σ.σ. μιλαμε τοσες ωρες κι ακομα δεν μου εχεις απαντησει πως εξηγεις τον καθημερινο συνωστισμο σε ολα αυτα τα μαγαζια που αναφερονται στα πιο πανω ποστ.
Σημερα ισως παω στα ουζερι της Φρεαττυδας, εκει μετα την σχολη Ναυτικων Δοκιμων.......Ισως σημερα να καταφερω να κατσω διοτι την περασμενη εβδομαδα εφυγα ανευ φαγητου......επρεπε να περιμενω καμια ωρα να αδειασει τραπεζι.
|