Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από DoctorAbo
Όχι δε στοιχειοθετείται. Είναι μια αυθαίρετη άποψη που βασίζεται στο πως εγώ καταλαβαίνω μερικούς νόμους της φυσικής. Τίποτα άλλο.
Επίσης, Έχω συναντήσει μερικούς μαστόρους οι οποίοι συμμερίζονται τη δική μου άποψη. Άλλους τόσους που συμμερίζονται τη δική σου .
Με βάση τη δική μου λογική θα έπρεπε να ανησυχεί για αυτούς που είναι ψηλά. Προφανώς όμως δε χρειάζεται να ανησυχεί για κανέναν από τους κυλίνδρους του. 'Όμως, αυτό το διαμάντι, αν και πολύ παλιό, έχει φτιαχτεί για να λειτουργεί σε 3 άξονες και όχι σε 2.
|
Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις, αλλά αυτό που λες περί 3 και όχι 2 αξόνων έρχεται σε πλήρη αντίφαση με τη θεωρία που υποστηρίζεις. Επίσης πως αντιλαμβάνεσαι ότι μια μοτοσυκλέτα κινείται επί δυο αξόνων μόνο; Ο κινητήρας της δεν ανεβοκατεβαίνει δρόμους; Δεν πάει δεξιά αριστερά; Δεν πλαγιάζει μαζί με τη μηχανή; Πόσοι άξονες είναι αυτοί; Ή επειδή το κάνει "λιγότερο" από ότι το κάνει ένα αεροπλάνο δεν έχει πρόβλημα;
Οι μερικοί μάστορες αφού σου λένε να μην βάζεις στο πλαϊνό σταντ τη μηχανή, όταν παίρνεις μια παρατεταμένη αριστερή στροφή, τι σου λένε; Ότι θα δημιουργηθεί πρόβλημα στο αριστερό κύλινδρο γιατί θα ξεμείνει από λάδι; Έχουν αντιληφθεί πως δουλεύει το κύκλωμα λίπανσης του κινητήρα και ότι άπαξ και τραβάει λάδι η αντλία του, είναι ανεξάρτητο βαρύτητας;
Επίσης η τεχνολογία από τα προπολεμικά διαμάντια που επέτρεπε μέχρι και ανάποδα να λειτουργούν οι κύλινδροι, έχει ξεχαστεί στους σημερινούς κινητήρες;
Εν πάσει περιπτώσει, ο κατασκευαστής είναι κατηγορηματικός και δεν αφήνει την παραμικρή υπόνοια στα γραπτά του ότι λειτουργία στο πλαϊνό σταντ της R1200GS μπορεί να της δημιουργήσει τυχόν πρόβλημα.