![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
νομίζω ότι έχετε βγει εκτός θέματος αφού το θέμα είναι τι έπαθε το μοτέρ
για το θέμα που μιλάτε μπορούσατε να συνεχίσετε το thread που υπάρχει (γιατί... ο ιστορικός του μέλλοντος, βλέπε ο νέος που θα μπει, εκεί θα ψάξει) ...λέω εγώ τώρα... πάντως πέρα από τις (υπερ)αναλύσεις, μου φαίνεται απόλυτα λογικό την πρώτη (ή τις πρώτες 2-3) "κυλινδριές" στην εκκίνηση το λάδι να μην είναι στη θέση του και να έχει σημασία - πάντως γνωστός (σας) μηχανικός μου έχει πει ότι όποιος βάζει τη μηχανή μπρος "όρθια" καίει λιγότερο λάδι τέσπα εγώ θέλω να μάθω τι έγινε με το μοτέρ |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
από λάδια; Η επιτάχυνση της βαρύτητας, 1 g δεν είναι; Στην παρατεταμένη στροφή, η επιτάχυνση της βαρύτητας είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη; Τα λάδια πάνε "πάνω" ή "κάτω";Θα μας τρελάνετε μεσημεριάτικο!!! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
πέρα από το ότι πράγματι ΕΧΕΙ διαφορά αν η μηχανή είναι εν κινήσει σε στροφή ή ακίνητη στο stand (με συζητήσιμο το τι διαφορά υπάρχει και που πάνε τα λάδια), η σίγουρη διαφορά είναι ότι (τουλάχιστον εγώ) μιλάμε για την ΕΚΚΙΝΗΣΗ... ίσως αφού πάρει μπρος το θέμα να είναι αμελητέο (άλλη συζήτηση ίσως), αλλά για μένα ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ έχει διαφορά - και εννοώ έχει διαφορά αν καθημερινά γίνεται έτσι επί χρόνια, όχι αν τύχει μια φορά στις τόσες
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Όταν το συγκεκριμένο μοτεράκικάτσει όλη τη νύχτα στο πλαϊνό σταντ, όντως υπάρχει η μαμημένη η βαρύτητα και στεγνώνει κάποια σημεία στη δεξιά πλευρά. Στις πρώτες κινήσεις που κάνει ο κινητήρας, τα στεγνά τμήματα τρίβονται λίγο παραπάνω μέχρι να πάει ξανά το λάδι. |
|
|
|||
|
|||
|
φίλε Γιάννη έχουμε νέα?πως πάει?
|
|
|
|||
|
|||
|
..."τιδέν κι παθέν" ...που λεγαν και οι παππουδες μου!
![]() ... ...στο θεμα μας τωρα ...που ειναι ο συνπονεμενος φιλος μας, να μας πει αν ηταν "ξινισμένη" βενζινη ή υπαρχει οντως θεμα με τον κινητηρα!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
περιμενουμε απαντηση απο την <<μαμα>>. δε νομιζω παντως οτι δε θα το καλυψουν. |
|
|
|||
|
|||
|
SPAM ON
Κεντρικό Στάντ πάντα τη νύχτα και μεγάλα διαστήματα... πλαϊνό στα σύντομα σταμάτα-ξεκίνα.... Εκκίνηση πάντα σε ευθυγραμμισμένη θέση... είτε στο κεντρικό είτε καθισμένος με τα κύλινδρα παράλληλα στο έδαφος... Έτσι κάνω εγώ τουλάχιστον... SPAM OFF Τελικά η βενζίνη ήταν το πρόβλημα?? Και τι ζημιά ακριβώς προξένησε? |
|
|
|||
|
|||
|
δεν ηταν απο το καυσιμο τελικα.
και η ζημια που εχει προξενηθει ειναι σπασιμο στο πιστονι.θα ανεβασω φωτογραφιες να δειτε. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Σ/Κ στο Βόλο και στο βουνό των Κενταύρων 20-21/11/2010 | Sakis | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 600 | 04-12-2010 23:08 |
| Παράνομη η απαγόρευση στο INTERNET των εργαζομένων !!! | evan400f | Ιδέες και σχόλια. | 5 | 01-10-2010 14:55 |
| Ατύχημα στο Indy 500 στην Indianapolis των Η.Π.Α. | skippybi | Κόσμος | 2 | 01-06-2010 20:18 |
| Νέος στο χώρο των GS | victorakos | Καλώς ήλθατε | 26 | 31-03-2010 15:45 |
| Η «μαύρη Παρασκευή» των κοινωνικών δικτύων στο Ίντερνετ. | zastava | Επικαιρότητα | 0 | 23-10-2009 11:37 |