Απάντηση: Πρόβλημα στα πάσα του μπουζί; Πάει η κεφαλή!!!
Απο την στιγμη που θα λυθει το καπακι επιβαλεται για λογους κυριος προληπτικους να παρθει ενα περασμα απο πλανη εστω και για δεκατα του χιλιοστου ωστε να ειναι εξασφαλισμενη η σωστη εφαρμογη του και η επιπεδοτητα του....
Η ρυθμιση βαλβιδων θα χρειαστει σε περιπτωση που ξεμονταριστει απο πανω καποιο απο τα εξαρτηματα του ολου συστηματος (πχ βαλβιδες,εκκεντροφοροι,κοκκορακια κτλ δεν γνωριζω ακριβως πως ειναι το συστημα στα δικα μας μοτερ)
Δεν εχω εξειδικευση σε μοτερ απο μοτο αλλα μηχανικος μοτο μου ειχε πει οτι πχ αν λυσεις το καπακι απο μοτο honda μετα δεν ειναι ποτε ξανα το ιδιο (πως,τι και γιατι δεν το γνωριζω απλα ετσι μου ειχε πει οταν υπηρχε υποψια καμμενης φλατζας στο προηγουμενο μηχανακι μου CBR 600 F3)
Και για πολλους ακομα κ το να βγει το καπακι θεωρητε "ανοιγμα μοτερ" αν και αυτο οπως ειπα ειναι κυριος ψυχολογικος ο λογος)
Τωρα οσο για το να λυθει η οχι το καπακι ειναι καθαρα επιλογη του καθενος οπως ειπα κ σε αλλο ποστ μου δεν ειναι απαραιτητο και αν γινει σωστα κ προσεχτικα η δουλεια δεν υπαρχει κανενα απολυτος προβλημα (κατι που επιβεβαιωσε και αλλος συμφορουμιτης σε αλλο ποστ που εχει και ο ιδιος σχεση με το αντικειμενο)
Απο εκει κ περα αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη και εμπειρια και φυσικα δεν ειναι απαραιτητο να την ακολουθησει καποιος ουτε βεβαια κ του την επιβαλλω
|