![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιατί καλά τα νειάτα, αλλά η πείρα μου ΑΛΛΑ λέει..... Έτσι για την ιστορίια ένας ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΟΣ, που ΕΠΙΜΕΝΕΙ να σκέφτεται.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα να ξυπνάς το πρωί και να βλέπεις, ότι υπάρχουν ακόμη κάποιοι που σε αποκαλούν νιάτο ![]() Μου έφτιαξες τη μέρα. Να 'σαι καλά.... Όσο για την ουσία, μη με αδικείς... 5 μήνες περάσανε... Έχω ακόμη 7, μέχρι να δικαιωθώ ή να ζητήσω ταπεινά συγνώμη για το νεανικό μου ενθουσιασμό... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aπ ότι φαίνεται το μέλλον είναι προδιαγεγραμμένο.
Κάποια στιγμή, θα αποδοθούν ευθύνες και στους εθνικούς προδότες και στους εθνικούς ευρωρουφιάνους και στους εθνικούς εμπόρους των εθνικών συμφερόντων μας. Μόνον που εμείς δεν θα ζούμε για να δικαιωθούμε.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το παλιό μνημόνιο-Η ιστορία επαναλαμβάνεται μετά 167 χρόνια | kgs | Ελλάδα | 6 | 08-10-2010 20:30 |
Διαρροή: Είναι αυτό το επόμενο iPhone; | gsmaniac | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 25-04-2010 18:48 |
Είναι το γκολ έγκυρο ;;;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αθλητισμός | 12 | 22-03-2010 16:45 |
Είναι τρελός. Έχω μείνει άφωνος. Δείτε το. | Black_Shadow | Αστεία Video | 20 | 11-08-2009 11:51 |
Είναι γεμάτο το βάζο; | yannis | Διάφορα | 6 | 08-03-2009 21:09 |