βλαβη στον αξονα μεταδοσης
καλησπερα ειμαι νεο μελος του forum και θελω να μοιραστω μαζι σας την περιπετεια που εχω μπλεξει.εχω ενα gs1150 adventure το οποιο αγορασα μεταχειριμενο με 15.000 χιλ. κ σε αψογη κατασταση πριν 4 χρονια.μεχρι τις 51.000 χιλ.το μηχανακι λειτουργουσε αψογα.απο τις 51.000 χιλ. εως σημερα,δηλαδη στις 95.000 χιλ.εχω αλλαξει 3 φορες αξονα μεταδοσης.το εξουσιοδοτημενο συνεργειο bmw παναγιωτοπουλος,στο οποιο εχουν γινει κ ολα τα προβλεπομενα service,δεν μπορουν να μου δωσουν λυση.εκτος απ'το οτι κανεναν αξονα δεν καλυψε η εγγυηση,επιμενουν πως η αιτια της βλαβης ειναι η οδηγικη μου συμπεριφορα[δηλαδη σουζες κ σπινιαρισματα,πραγματα που δεν συνηθιζω να κανω.]το επομενο βημα ηταν να στειλω mail παραπονων στην bmw hellas.παλι σε τοιχο επεσα αφου η bmw hellas μου ελεγε πως υπευθυνοι για την εγγυηση των ανταλλακτικων ειναι η bmw παναγιωτοπουλος και η bmw παναγιωτοπουλος το αντιθετο.με λιγα λογια ο ενας με στελνει στον αλλο.το μονο που μενει ειναι να στειλω επιστολη στην bmw motorad de[γερμανια]μπας κ ασχοληθουν οι γερμανοι με το προβλημα μου γιατι οι ελληνες ειναι μονο για να τα περνουν.αν υπαρχει καποιος που να γνωριζει καποια αναλογη περιπτωση η οτιδηποτε που μπορει να με βοηθησει στην επιλυση του προβληματος ας γραψει η ας επικοινωνησει στο 6983507438 [κωστας]ευχαριστω.
|