GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 30-11-2010, 19:09
batman Ο/Η batman βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: ktm 640lc4-bmw r 1150gs adventure
Προεπιλογή Απάντηση: βλαβη στον αξονα μεταδοσης

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από rogue Εμφάνιση μηνυμάτων
καλησπερα ειμαι νεο μελος του forum και θελω να μοιραστω μαζι σας την περιπετεια που εχω μπλεξει.εχω ενα gs1150 adventure το οποιο αγορασα μεταχειριμενο με 15.000 χιλ. κ σε αψογη κατασταση πριν 4 χρονια.μεχρι τις 51.000 χιλ.το μηχανακι λειτουργουσε αψογα.απο τις 51.000 χιλ. εως σημερα,δηλαδη στις 95.000 χιλ.εχω αλλαξει 3 φορες αξονα μεταδοσης.το εξουσιοδοτημενο συνεργειο bmw παναγιωτοπουλος,στο οποιο εχουν γινει κ ολα τα προβλεπομενα service,δεν μπορουν να μου δωσουν λυση.εκτος απ'το οτι κανεναν αξονα δεν καλυψε η εγγυηση,επιμενουν πως η αιτια της βλαβης ειναι η οδηγικη μου συμπεριφορα[δηλαδη σουζες κ σπινιαρισματα,πραγματα που δεν συνηθιζω να κανω.]το επομενο βημα ηταν να στειλω mail παραπονων στην bmw hellas.παλι σε τοιχο επεσα αφου η bmw hellas μου ελεγε πως υπευθυνοι για την εγγυηση των ανταλλακτικων ειναι η bmw παναγιωτοπουλος και η bmw παναγιωτοπουλος το αντιθετο.με λιγα λογια ο ενας με στελνει στον αλλο.το μονο που μενει ειναι να στειλω επιστολη στην bmw motorad de[γερμανια]μπας κ ασχοληθουν οι γερμανοι με το προβλημα μου γιατι οι ελληνες ειναι μονο για να τα περνουν.αν υπαρχει καποιος που να γνωριζει καποια αναλογη περιπτωση η οτιδηποτε που μπορει να με βοηθησει στην επιλυση του προβληματος ας γραψει η ας επικοινωνησει στο 6983507438 [κωστας]ευχαριστω.
ξέχασα να προσθέσω πριν,οτι αν έβλεπες εκπαιδευτές σε επείδειξη η σχολείο της bmw,η ακόμη και ανθρώπους που δουλεύαν-δουλεύουν στο δίκτυο της,θα έβλεπες οτι σούζες κάνουν και μάλιστα λυσσαλέες και με τα δικά μας και τα 1200.Και το γκάζι όχι μόνο το ανοίγουν απότομα,αλλά του πίνουν το αίμα.Οπότε τι να υποθέσουμε,οτι χαλάνε οι άξονες,το ξέρουν και μετά τα πουλάνε σαν ελαφρώς μεταχειρισμένα?Δύσκολο(το να χαλάνε έτσι οι άξονες κίνησης εννοώ...) μου φαίνεται..
Reply With Quote
Παλιό 30-11-2010, 19:19
MARK Ο/Η MARK βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ
Μoto: GS 1200R ADVENTURE

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από batman Εμφάνιση μηνυμάτων
ξέχασα να προσθέσω πριν,οτι αν έβλεπες εκπαιδευτές σε επείδειξη η σχολείο της bmw,η ακόμη και ανθρώπους που δουλεύαν-δουλεύουν στο δίκτυο της,θα έβλεπες οτι σούζες κάνουν και μάλιστα λυσσαλέες και με τα δικά μας και τα 1200.Και το γκάζι όχι μόνο το ανοίγουν απότομα,αλλά του πίνουν το αίμα.Οπότε τι να υποθέσουμε,οτι χαλάνε οι άξονες,το ξέρουν και μετά τα πουλάνε σαν ελαφρώς μεταχειρισμένα?Δύσκολο(το να χαλάνε έτσι οι άξονες κίνησης εννοώ...) μου φαίνεται..
Φιλαράκι μην το βλέπεις έτσι αυτοί έχουν σε φορτηγό από πίσω δύο GS σε ανταλλακτικά χωρίς αυτό να δικαιολογεί τέτοιου είδους βλάβη τόσο συχνά Ωστόσο ένας άξονας ή άλλο ανταλλακτικό όταν αλλαχθεί καινούργιο έχει εγγύηση ενός χρόνου,πίεσε συνεργεί και μαμά εταιρία μήπως βρεις άκρη....Μακάρι να σου πάνε όλα καλά....
Reply With Quote
Παλιό 30-11-2010, 19:22
commander Ο/Η commander βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: κηφισια
Μoto: GS 115Ο ADV DESIERTO 3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από batman Εμφάνιση μηνυμάτων
μηπως το λαθος ειναι ο μεταχιρο αξονας .... Να ξερετε μονο οτι ο κατασκευαστης ενος αξονα λεει {σε 15 ωρες λειτουργιας θελει γρασαρισμα}.Τωρα ο συγκεκριμενος ειναι κλειστου τυπου δηλ, δεν χρειαζετε γρασο. Το ποιο πανω το εβαλα για να σας πω οτι ειναι ενα κινουμενο μερος της μοτο μας με πολυ δυσκολη και επιπονη εργασια και λεω εγω μηπως πρεπει να το βαλουμε καινουργιο και μονο καινουργιο , και αμη τι αλλο θα εχουν και καποια υπευθυνοτητα απεναντη μας !!!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 30-11-2010, 19:44
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
Μα αν είναι μεταχειρισμένο, πώς έχει εγγύηση?

Από πού το πήρες? Πού άλλαξες τις δύο προηγούμενες φορές τον άξονα? Πόσος χρόνος πέρναγε μεταξύ των βλαβών?
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από sharkjordan Εμφάνιση μηνυμάτων
1.ποίος σου είπε ότι δεν ισχύει η εγγύηση όταν η μεταβίβαση έχει γίνει μέσα στο διάστημα που δίνει η εταιρία? έλα...???? ο Κώστας στην προκείμενη περίπτωση αναφέρεται στην εγγύηση που έχουν τα ανταλλακτικά. και εγώ πού να το ξέρω?
2. όλές οι αλλαγές έχουν γίνει στον Παναγιωτόπουλο καθώς και όλα τα service.
3.στα 51.000 ο πρώτος, περίπου στα 75.000 με 78.000 ο δεύτερος και στα 95.000 ο τρίτος.
χρόνο ρωτάω - χρόνο. για την κάλυψη της εγγύησης.
Reply With Quote
Παλιό 30-11-2010, 19:46
ThanDim Ο/Η ThanDim βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Καλαμάτα
Μoto: R1200GS 05

Όλα τα ανταλλακτικά έχουν ένα χρόνο εγγύηση. Ακόμα και η μπαταρία
Reply With Quote
Παλιό 30-11-2010, 20:04
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ThanDim Εμφάνιση μηνυμάτων
Όλα τα ανταλλακτικά έχουν ένα χρόνο εγγύηση. Ακόμα και η μπαταρία

για αυτό ρωτάω.

απάντηση δεν παίρνω όμως.

επίσης έγραψε κανείς στην Γερμανία?

αν ναι πώς? στα γερμανικά? διότι αγγλικά το bmw motoraid de δεν έχει, ή δεν το βρίσκω εγώ.
Reply With Quote
Παλιό 30-11-2010, 20:28
ThanDim Ο/Η ThanDim βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Καλαμάτα
Μoto: R1200GS 05

Τι λες τώρα;;;;

Όταν είχα αλλάξει μπαταρία μου είπαν πως η καινούργια είχε ένα χρόνο εγγύηση!! Και θυμάμαι πολύ καλά πως ίσχυε για ΟΛΑ τα ανταλλακτικά - όπως μου είχαν πει....! Απο ποιο βιβλιαράκι είναι αυτό το απόσπασμα;

Ξέρει κανείς τι λένε και οι αντιπρόσωποι στο ...προφορικό;

Ή άλλαξαν κάποια πράγματα ή κάποιος έκανε την ...πάπια!!!
Reply With Quote
Παλιό 30-11-2010, 22:44
Senior Member

Αν δεν ξέρουμε εμείς οι ίδιοι τα δικαιώματά μας...

¨Ολα αυτά όμως αναφέρονται στο forum, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Λίγη παρακολούθηση θέλει.
Reply With Quote
Παλιό 01-12-2010, 00:54
kotskofi Ο/Η kotskofi βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: BMW R 1150 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ThanDim Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι λες τώρα;;;;

Όταν είχα αλλάξει μπαταρία μου είπαν πως η καινούργια είχε ένα χρόνο εγγύηση!! Και θυμάμαι πολύ καλά πως ίσχυε για ΟΛΑ τα ανταλλακτικά - όπως μου είχαν πει....! Απο ποιο βιβλιαράκι είναι αυτό το απόσπασμα;

Ξέρει κανείς τι λένε και οι αντιπρόσωποι στο ...προφορικό;

Ή άλλαξαν κάποια πράγματα ή κάποιος έκανε την ...πάπια!!!
Το καλοκαίρι άλλαξα δίσκο-πλατό και άξονα μετάδοσης (σε επίσημο αντιπρόσωπο) και μου έδωσαν εγγύηση 2 χρόνια.
Reply With Quote
Παλιό 01-12-2010, 01:00
kostas_366 Ο/Η kostas_366 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Επίδαυρος-Κερατσίνι
Μoto: R 1100 gs και τώρα R 1150 gs

Έχει 1 θέμα με μια φλάντζα το 1150, χάνει λάδι από το διαφορικό, και χτυπάει εκεί. Αυτό αλλάχτηκε?
Υστ. το λάδι το βλέπεις σαν γράσσο στην ..ας την πω φισούνα του διαφορικού.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης