GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 16-12-2010, 20:48
ARGI Ο/Η ARGI βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: KARDITSA
Μoto: R 850 GS (Red Fat Lady!!!)
Προεπιλογή Απάντηση: Αρχισαν τα οργανα.....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Fuji Εμφάνιση μηνυμάτων
Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρών οι κότες. Δε νομίζω ότι ταιριάζει καλύτερη παροιμία στον Χατζηδάκη ... Δυστυχώς, τέτοιοι άνθρωποι που νιάζονται για το τομάρι τους, μόνον όταν αυτό κινδυνεύει, αρχίζουν και μαζεύονται. Σε ανθρώπους που έχουν χτίσει έναν τοίχο γύρω τους, και νομικά δεν μπορείς να τους κάνεις να ιδρώσουν, δυστυχώς, αυτός είναι ο δρόμος. Κι εγώ είμαι κατά της βίας, αλλά σε τέτοια περίπτωση, είναι μονόδρομος.
Ο Παπαδάκης λέει να αντιδράσουμε σαν Έλληνες. Αυτό ίσως θα είχε αποτέλεσμα, αν και αυτοί που καλούνται να πάρουν το μήνυμα είναι Έλληνες (με την ευρύτερη σημασία, κι όχι της καταγωγής μόνο). Κάποιος φίλος είπε να μην πληρώσουμε ΔΕΗ, νερό, ΟΤΕ κλπ. Αυτά όμως, αν δε τα πληρώσεις, κόβονται! Για μια ώρα κόβεται το ηλ. ρεύμα και τρελαίνεσαι, δεν έχεις θέρμανση, δεν έχεις φαγητό ... δε γίνονται αυτά.
Όσον αφορά το τυχόν βόλεμα, που ίσως βρήκαμε μερικοί με την ατιμωρησία, άρα μαζί τα τρώγαμε τρόπον τινά, δε ξέρω τι μπορεί να έχει φάει π.χ. η μάνα μου, χήρα γυναίκα με 400 ευρώ σύνταξη του συγχωρεμένου! Το πολύ - πολύ, να έφαγε καμμιά ντομάτα από τον κήπο της! Υπάρχουν μερίδες συνανθρώπων μας που πραγματικά, υποφέρουν! Σε πολλούς τομείς! Κι αυτά τα λαμόγια, είναι ταγμένα να τους προστατεύουν. Αυτό που έπαθε ο Χατζηδάκης, αξίζει σε σχεδόν σε όλους τους! Κι ο επόμενος που θα αναλάβει, θα ξέρει τι τον περιμένει.

Φωνή λαού, οργή Θεού!
TEΡΜΑ ΑΦΟΥ Ο ΦΟΥΤΖΙ, ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ Ο "ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ", ΑΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΥΕΘΥΝΣΗ!!!...
ΦΟΥΤΖΙ, ΜΙΛΗΣΕΣ ΕΣΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΒΙΑΣ....??? Ο ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ...
ΕΕ ΠΑΕΙ, ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ....
ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΑΜΠΙΚΕΝΑ ΓΙΑ ΑΓΙΑΣΜΟ!!!!....

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΦΟΥΤΖΙ ΜΕΓΑΛΕ....

Reply With Quote
Παλιό 16-12-2010, 22:02
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι οπως τα λες ειναι (κραιπαλες εκανα αλλα συγκρατημενα), αλλα δεν καταλαβα αν κατηγορουμαι για κατι σε αυτην σου την παραγραφο!!! Αν θελεις μου εξηγείς σε παρακαλω!

Και φυσικά δεν σε κατηγορώ, διαπίστωση με βάση αυτά που έγραψες έκανα.

Οταν αρχισα αγαπητε μου φιλε την δουλεια το 1981 τα πραγματα δεν ηταν οπως ειναι τωρα. Το ΧL500S μου ειχε 140,000δρχ και ο μισθος μου ηταν 10000δρχ. Ηθελα δηλαδη 14 μισθους για να το αποκτησω! Το 2001 επαιρνα 2000ε μισθο και το Βαραντερο μου κοστιζε 12000ε αρα ηθελα 6 μισθους να το αποκτησω, αυτο για να καταλαβεις τις διαφορες του τοτε με του σημερα!! Και φυσικα ουτε εορτοδανεια, ουτε οχηματοδανεια ουτε τιποτε!! Το 1989 μετα απο 8 χρονια και 8 ΑΤΑ (αναλογη τιμαριθμικη αναπροσαρμογη του ΠΑΣΟΚ) ο μισθος μου ειχε φτασει το ιλιγγιωδες ποσο των 35,000δρχ. Μεχρι τοτε ειχα αποκτησει ενα XLS 500 απο το 1982 (με γραμματια) το οποιο και επουλησα και πηρα ενα ΧΤ600 (παλι με γραμαμτια), ειχα δε προλαβει και ειχα στην τραπεζα περι τις 160,000δρχ!!!!! Ποσο αρκετα μεγαλο για την εποχη του!!
Με ολα τα παραπανω θελω να πω οτι σε 8 χρονια αμα θελεις μπορεις να κανει καποιος πολλα, απλα λιγοι αντεχουν τα ζορια για να κανεις κατι τετοιο!!

ΑΥτό που έκανα ήταν ότι αγόρασα με δάνειο ένα διαμέρισμα για να φτιάξω ένα χώρο ευχάριστο για τους ασθενείς μου και για μένα. Τώρα όμως νέοι ασθενείς δεν έρχονται κι οι υπάρχοντες πληρώνουν όποτε θυμηθούν. Μέχρι εκείνο το σημείο νοίκιαζα ένα διαμέρισμα, αλλά σκέφτηκα ότι αφού πληρώνω ενοίκιο για επαγγελματική στέγη καλύτερα να αγοράσω κάτι και να μείνει και στο παιδί μου, να σπουδάσει ή να το κάνει ότι θέλει. Τώρα πιά αδυνατώ να πληρώσω τη δόση.

Η αληθεια ειναι οτι δεν θυμαμαι καμια εκθεση μου σε ολες τις βαθμιδες τις εκπαιδευσης να ειχε κατω απο 19 βαθμολογια!!! Ισως να παιζει τον ρολο του αυτό!!

Φυσικα και να διαφωνησεις....αν ηταν να συμφωνουμε ολοι και σε ολα......καλυνυχτα! Δεν θα φταναμε πουθενα!! Ομως φιλε μου κατσε και σκεψου που συνεβαλες εσυ σε αυτην την καταντια...αν συνεβαλες!!!
Αν εχεις δεχθει Χ ασθενεις τους οποιους χρεωσες Χ ποσα για τα οποια εκοψες αποδειξη εισαι ΟΚ απο αυτην την αποψη.Αν καθε φορα που αγοραζες κατι επαιρνες την αποδειξη σου και απο εκει εισαι ενταξει! Αν για τασ νοικια που εισεπραττες (αν εισπρατεις) εκοβες αποδειξη για ολο το ποσο και τα δηλωνες κανονικα στην εφορια παλι ΟΚ εισαι...κ.λ.π. κ.λ.π.
ΑΝ ομως σε ενα απο τα παραπανω ¨η σε ολα ¨η εστω σε μια και μονον περιπτωση δεν εκανες αυτο που επρεπε εχεις κι εσυ την μικρη σου, την ελαχιστη, την απειροελαχιστη αν θελεις συνεισφορα στο Εθνικο αυτο προβλημα!! Αυτο εννοει ο χοντροΠάγκαλος οταν λεει μαζι τα φαγαμε!!! Δεν μπορει να μην το δεχεστε αυτο!!! Δεν μπορει καποιος να αγοραζει 1000ε καπαρτινα και για να γλυτωσει 180-200ε να δεχεται την προσφορα του μαγαζατορα για μη κοπη αποδειξης! Αυτο λεγεται συνενοχη με τους πολιτκους που δερνουμε!! Μην μου πεις οτι αλλο τα 200ε της καπαρντινας και αλλο τα δις των πολιτικων διοτι θα σου αντιπαραθεσω ''αλλο 300 ατομα και αλλο 8,000,000 καταναλωτες/εμποροι/ελευθεροι επαγγελματιες κ.λ.π

Φίλε μου δεν υπάρχει ασθενής 7 χρόνια τώρα που μου έχει δώσει χρήματα και δεν έχει πάρει απόδειξη, όλο το ποσό.
Τις προάλλες τα έχωσα στη γυναίκα μου διότι για να κερδίσει 20 ευρώ σε μία αγορά, δέχτηκε απόδειξη για τα μισά.

Εσεις πληρωνετε λαθη αλλονων που στο παρελθον δινανε και δανειζοτανε, που πουλαγανε και δεν απεδιδαν τους φορουμ, που αγοραζανε και δεν επαιρναν αποδειξη!! Δηλαδη των πολιτικων, των Δ. υπαλληλων, των καταναλωτων, των εμπορων κ.λ.π!!!!! Πεσατε στην περιπτωση της εποχης!
Θα μπορουσε να ξεσπασει μετα απο 10-20 χρονια αυτο το προβλημα, τοτε θα φωναζαν αλλοι σαν κι εσας κι εσεις θα ησασταν με 30 χρονια δουλειας στην πλατη βολεμενοι κατα τα λεγομενα σου (σαν κι εμενα σημερα).......ποια η διαφορα????? Ισως δεν το ξερεις αλλα το ιδιο ηταν ετοιμο να ξεσπασει το 1993, και τοτε 112% του ΑΕΠ χρεος ειχαμε αλλα με μια υποτιμηση της τοτε δραχμης το ξεπερασαμε!! Στο λεω συτο γιατι στην σημερινη σου θεση μπορει να ημουν εγω το 1993 κι εσυ σημερα να απολαμβανες μια καλυτερη ζωη που θα ειχε περασει μεσα απο την δικια μου πικρα, την ιδια πικρα που γευεσαι κι εσυ σημερα!!!!

παρόλα αυτά δικαιούμαι να είμαι εξαιρετικά θυμωμένος διότι πληρώνω κάτι για το οποίο δεν έφταιξα.

Τιποτα δεν θα γινει, και να μην ευχεσαι να γινει! Να ευχεσαι του Χατζηδακη να ηταν κατι τυχαιο και μοναδικο και οτι εγινε ....κατα λαθος!!! Διοτι αν βασιλεψει η αναρχια οχι ιατρειο δεν θα δεις, οχι ασθενη δεν θα δεις αλλα ουτε εξω απο το σπιτι σου δεν θα μπορεις να βγείς!!!!
Γίνονται διάφορα Γιώργο, αλλά δεν τα λένε. Και φοβάμαι ότι θα γίνουν χειρότερα. Δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι πολιτικός, μπορεί να είναι οποιοσδήποτε. Η οργή ξεσπάει σε τυχαία στιγμή με άσχετη αφορμή. Ελπίζω κι εγώ να μη γίνει, αλλά δε θα στοιχημάτιζα κιόλας.
Reply With Quote
Παλιό 16-12-2010, 23:12
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nikos-x Εμφάνιση μηνυμάτων
Πότε προλάβατε και τα βγάλατε ;
Το έχω ξαναπεί… ξαφνικά γίνονται αυτά.
Reply With Quote
Παλιό 16-12-2010, 23:31
Capitain Ο/Η Capitain βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Πειραιάς
Μoto: 2005 R1200RT

Η αναρχία βλάπτει μόνο τους βολεμένους...Όσους βαριούνται να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και το σύμπαν τους.
Εγώ δε θα ανησυχήσω σε κανένα καθεστώς...
Reply With Quote
Παλιό 16-12-2010, 23:49
Translatoras Ο/Η Translatoras βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Πειραιάς-Πειραϊκή
Μoto: R1200GS

ΑΝ ομως σε ενα απο τα παραπανω ¨η σε ολα ¨η εστω σε μια και μονον περιπτωση δεν εκανες αυτο που επρεπε εχεις κι εσυ την μικρη σου, την ελαχιστη, την απειροελαχιστη αν θελεις συνεισφορα στο Εθνικο αυτο προβλημα!!

Αυτο εννοει ο χοντροΠάγκαλος οταν λεει μαζι τα φαγαμε!!! Δεν μπορει να μην το δεχεστε αυτο!!!

Δεν μπορει καποιος να αγοραζει 1000ε καπαρτινα και για να γλυτωσει 180-200ε να δεχεται την προσφορα του μαγαζατορα για μη κοπη αποδειξης!
Αυτο λεγεται συνενοχη με τους πολιτκους που δερνουμε!!
Μην μου πεις οτι αλλο τα 200ε της καπαρντινας και αλλο τα δις των πολιτικων διοτι θα σου αντιπαραθεσω ''αλλο 300 ατομα και αλλο 8,000,000 καταναλωτες/εμποροι/ελευθεροι επαγγελματιες.

Σόρρυ βρε Γιώργο μου, αλλά το συγκεκριμένο επιχείρημα το ακούω συνέχεια και στο δικό μου φτωχό μυαλό δεν ευσταθεί.

Και ερωτώ...

Πότε ήρθε η Εφορία να με βοηθήσει σε κάποια δύσκολη μετάφραση;

Δεν φτάνει που την έχω κάνει συνέταιρο-ντ@β@τζή με το 20% παρακράτηση που έχει η δραστηριότητά μου
;

Αν η Εφορία
δεν μπορεί να ελέγξει τον έμπορα-μάστορα-μικροπωλητή-συνεργείο-καφετζή, τότε γιατί να αναλάβω εγώ το έργο της;

Πότε έγινα Εφοριακός και δεν το κατάλαβα;

Αν τελικά όμως κάποιος με διόρισε σε ανύποπτο χρόνο, τότε μήπως να γίνω και Δικαστής και Αστυνόμος και να αρχίσω να εφαρμόζω τους νόμους που υπάρχουν αλλά δεν σέβεται κανένας;

Αν οι Πάγκαλοι αυτής της χώρας έχουν δίκιο, τότε ΟΛΟΙ
να δώσουμε τα "φαγωμένα" πίσω και να συνεχίσουμε από εκεί που ξεκίνησε το φαγοπότι.

Αυτό όμως δεν θα γίνει, διότι νιώθω ότι ζω σε μια βαθιά μοναρχική (για να μην πω ραγιάδικη) αλλά "ακέφαλη" χώρα που νομίζει ότι νοσταλγεί Μεγαλέξανδρους, Παλαιολόγους, Περικλήδες, αλλά στην ουσία αποζητά Σουλτάνους, Δικτάτορες και γιαλατζί Εθνοπατέρες.

Αυτό που δέχομαι όμως και είναι το ζουμί είναι ότι....

Αυτούς τους ηγέτες αξίζουμε, αυτούς έχουμε.

Με τέτοιους θα πορευόμαστε μέχρι να μας ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ έναν Καποδίστρια και τότε ας ελπίσω να μην τον δολοφονήσουμε και πάλι.

Reply With Quote
Παλιό 17-12-2010, 00:14
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

"η ελλαδα εχει καλους νομους.δυσυχως λειπει ενας ακομη,αυτος που θα επεβαλλε την εφαρμογη τους!"
εμμανουηλ ροιδης

Reply With Quote
Παλιό 17-12-2010, 00:21
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Ένα μεγάλο κρίμα για το συμβάν και ντροπή σε αυτούς που το έπραξαν. Κουστούμι των 1800 ευρώ να καταστραφεί.???τι να πει κανείς. Αίσχος
Reply With Quote
Παλιό 17-12-2010, 00:32
Ακιs Ο/Η Ακιs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: 1200 ADV μαυρη και χοντρη.... HONDA C90 84'

Επειδη αυτος θα ειναι μαλλον ο επομενος,οσοι τον ''αγαπατε'',ακουστε την παρακληση του,και αναψτε ενα κερακι......

tromaktiko: ΑΔΩΝΙΣ ΓΛΙΤΩΣΑ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟ ΞΥΛΟ!
Reply With Quote
Παλιό 17-12-2010, 00:37
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

και η αλητεία στα ΜΜΕ συνεχίστηκε...ελπίζω να μην είδατε μεγαλο κανάλι σήμερα βράδυ τον έβγαλε λάδι τον τύπο...
"τον κακομοίρη βουλευτή,
που είναι ο πολιτισμός μας ?
οι άναδροι χτύπησαν και εξαφανίστηκαν,
όλη η αστυνομία έχει τις φωτό των δραστών και προσπαθει για ταυτοποίηση"

κουβεντα όμως για τους λόγους που μπορεί να το προκάλεσε, κουβέντα για το βίο του στο Μεταφορών (υπεύθυνος και για ΟΣΕ), δεν άκουσα να μας θυμίζουν ότι βουλευτές κατά δήλωσή τους έπαιρναν χρήματα ως επιχορήγηση από ιδιώτες και εταιρείες, χρήματα που διακινούσαν μέσω offshore που απροκάλυπτα και χωρίς ντροπή δήλωναν στις κάμερες κτλ κτλ κτλ

κοίτα να δεις που για μια φορά φαίνεται ότι οι τραμπουκισμοί δεν είναι κατευθυνόμενοι αλλά αυθόρμητοι
Reply With Quote
Παλιό 17-12-2010, 00:54
Xarleas Ο/Η Xarleas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Άλιμος
Μoto: H-D Road King 1450cc

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
και εγω ειμαι κατα της βιας,αν και ειχα μια μικρη αναστολη πιτσιρικος.....
εχω μια μικρη ενσταση για το επεισοδειο με τον Χατζηδακη.........ποτε δεν θα χτυπουσα εναν ΦΛΩΡΟ σαν αυτον..αν και ειχε σιγουρα σωματοφυλακες μαζι του..
το θεαμα με τις φωτο του πρωην υπουργου(κλεφτη) ειναι αποκρουστικο,αλλα θα προτιμουσα καποιον πιο αλανιαρη πολιτικο στην θεση του....
οσο για το φιλαρακι μου τον γιωργο(georgep).....εχει αναλυσει τις ιδεες του και αποψεις του για την πολιτικη κατασταση και ειναι προβλεψιμος ....
ΠΟΤΕ δεν θα το έκανα.... Να βαράς κοπέλα με τα Αρσακειά της, τα Γαλλικά της, τα Πιάνα της και τις καλύτερες Νταντάδες είναι <ΚΡΙΜΑΣ..>

Χωρίς πλάκα όμως.. Και εγώ έχω αυτή την ΟΡΓΗ που ξεχυλίζει σήμερα τον Έλληνα και μπορώ να δεχτώ ΜΟΝΟ την ΦΡΑΣΤΙΚΗ βία σε όλους χωρίς εξαίρεση.... Αυτό όμως ΟΧΙ και συγχωρήστε με....
Ναι στο μπουγέλο, το γιαούρτι την κατά μέτωπο βρισιά.... Αλλά μέχρι εκεί......
Αυτά απο κάποιον (ακραίο)...
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης