![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΦΟΥΤΖΙ, ΜΙΛΗΣΕΣ ΕΣΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΒΙΑΣ....??? Ο ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ... ΕΕ ΠΑΕΙ, ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ.... ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΑΜΠΙΚΕΝΑ ΓΙΑ ΑΓΙΑΣΜΟ!!!!.... ![]() ![]() ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΦΟΥΤΖΙ ΜΕΓΑΛΕ.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Το έχω ξαναπεί… ξαφνικά γίνονται αυτά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Η αναρχία βλάπτει μόνο τους βολεμένους...Όσους βαριούνται να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και το σύμπαν τους.
Εγώ δε θα ανησυχήσω σε κανένα καθεστώς... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΑΝ ομως σε ενα απο τα παραπανω ¨η σε ολα ¨η εστω σε μια και μονον περιπτωση δεν εκανες αυτο που επρεπε εχεις κι εσυ την μικρη σου, την ελαχιστη, την απειροελαχιστη αν θελεις συνεισφορα στο Εθνικο αυτο προβλημα!!
Αυτο εννοει ο χοντροΠάγκαλος οταν λεει μαζι τα φαγαμε!!! Δεν μπορει να μην το δεχεστε αυτο!!! Δεν μπορει καποιος να αγοραζει 1000ε καπαρτινα και για να γλυτωσει 180-200ε να δεχεται την προσφορα του μαγαζατορα για μη κοπη αποδειξης! Αυτο λεγεται συνενοχη με τους πολιτκους που δερνουμε!! Μην μου πεις οτι αλλο τα 200ε της καπαρντινας και αλλο τα δις των πολιτικων διοτι θα σου αντιπαραθεσω ''αλλο 300 ατομα και αλλο 8,000,000 καταναλωτες/εμποροι/ελευθεροι επαγγελματιες. Σόρρυ βρε Γιώργο μου, αλλά το συγκεκριμένο επιχείρημα το ακούω συνέχεια και στο δικό μου φτωχό μυαλό δεν ευσταθεί. Και ερωτώ... Πότε ήρθε η Εφορία να με βοηθήσει σε κάποια δύσκολη μετάφραση; Δεν φτάνει που την έχω κάνει συνέταιρο-ντ@β@τζή με το 20% παρακράτηση που έχει η δραστηριότητά μου; Αν η Εφορία δεν μπορεί να ελέγξει τον έμπορα-μάστορα-μικροπωλητή-συνεργείο-καφετζή, τότε γιατί να αναλάβω εγώ το έργο της; Πότε έγινα Εφοριακός και δεν το κατάλαβα; Αν τελικά όμως κάποιος με διόρισε σε ανύποπτο χρόνο, τότε μήπως να γίνω και Δικαστής και Αστυνόμος και να αρχίσω να εφαρμόζω τους νόμους που υπάρχουν αλλά δεν σέβεται κανένας; Αν οι Πάγκαλοι αυτής της χώρας έχουν δίκιο, τότε ΟΛΟΙ να δώσουμε τα "φαγωμένα" πίσω και να συνεχίσουμε από εκεί που ξεκίνησε το φαγοπότι. Αυτό όμως δεν θα γίνει, διότι νιώθω ότι ζω σε μια βαθιά μοναρχική (για να μην πω ραγιάδικη) αλλά "ακέφαλη" χώρα που νομίζει ότι νοσταλγεί Μεγαλέξανδρους, Παλαιολόγους, Περικλήδες, αλλά στην ουσία αποζητά Σουλτάνους, Δικτάτορες και γιαλατζί Εθνοπατέρες. Αυτό που δέχομαι όμως και είναι το ζουμί είναι ότι.... Αυτούς τους ηγέτες αξίζουμε, αυτούς έχουμε. Με τέτοιους θα πορευόμαστε μέχρι να μας ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ έναν Καποδίστρια και τότε ας ελπίσω να μην τον δολοφονήσουμε και πάλι. |
|
|||
|
|||
![]()
"η ελλαδα εχει καλους νομους.δυσυχως λειπει ενας ακομη,αυτος που θα επεβαλλε την εφαρμογη τους!"
εμμανουηλ ροιδης ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ένα μεγάλο κρίμα για το συμβάν και ντροπή σε αυτούς που το έπραξαν. Κουστούμι των 1800 ευρώ να καταστραφεί.???τι να πει κανείς. Αίσχος
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη αυτος θα ειναι μαλλον ο επομενος,οσοι τον ''αγαπατε'',ακουστε την παρακληση του,και αναψτε ενα κερακι......
![]() tromaktiko: ΑΔΩΝΙΣ ΓΛΙΤΩΣΑ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟ ΞΥΛΟ! |
|
|||
|
|||
![]()
και η αλητεία στα ΜΜΕ συνεχίστηκε...ελπίζω να μην είδατε μεγαλο κανάλι σήμερα βράδυ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "τον κακομοίρη βουλευτή, που είναι ο πολιτισμός μας ? οι άναδροι χτύπησαν και εξαφανίστηκαν, όλη η αστυνομία έχει τις φωτό των δραστών και προσπαθει για ταυτοποίηση" κουβεντα όμως για τους λόγους που μπορεί να το προκάλεσε, κουβέντα για το βίο του στο Μεταφορών (υπεύθυνος και για ΟΣΕ), δεν άκουσα να μας θυμίζουν ότι βουλευτές κατά δήλωσή τους έπαιρναν χρήματα ως επιχορήγηση από ιδιώτες και εταιρείες, χρήματα που διακινούσαν μέσω offshore που απροκάλυπτα και χωρίς ντροπή δήλωναν στις κάμερες κτλ κτλ κτλ κοίτα να δεις που για μια φορά φαίνεται ότι οι τραμπουκισμοί δεν είναι κατευθυνόμενοι αλλά αυθόρμητοι ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Χωρίς πλάκα όμως.. Και εγώ έχω αυτή την ΟΡΓΗ που ξεχυλίζει σήμερα τον Έλληνα και μπορώ να δεχτώ ΜΟΝΟ την ΦΡΑΣΤΙΚΗ βία σε όλους χωρίς εξαίρεση.... Αυτό όμως ΟΧΙ και συγχωρήστε με.... Ναι στο μπουγέλο, το γιαούρτι την κατά μέτωπο βρισιά.... Αλλά μέχρι εκεί...... Αυτά απο κάποιον (ακραίο)... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πόσο ζημιογόνα είναι τα smartphones όταν δεν τα έχεις; | staren | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 13-08-2010 14:16 |
Μάθετε τα πάντα για τα αντιβιοτικά | skippybi | Υγεία | 1 | 04-11-2009 19:26 |
Πώς θα ήταν τα μωρά αν τα μεγάλωναν μόνο οι μπαμπάδες | zastava | Χιούμορ | 1 | 21-10-2009 17:38 |
Θα τα εκατοστήσουν τα περισσότερα μωρά | skippybi | Υγεία | 4 | 06-10-2009 21:57 |
Με τα φώτα αναμμένα θα κυκλοφορούν τα δίκυκλα!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 8 | 23-06-2009 17:36 |