![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπόν πήγα την μοτο στον μάστορα! Ρυμουλκούμενη με το αυτοκίνητο. Ευτυχως δεν είναι μακριά! Σιγά σιγά με alarm και προσευχές!
Την πάω στον μάστορα την βάζει μπροστά την ακούει μισό λεπτό και την σβήνει. Πόρισμα κάτι πήρε (ασε ρε μεγάλε πως το κατάλαβες?ε?)! Την επομένη τηλέφωνο για να μου πεί τι βρήκε αφού άνοιξε κυλινδροκεφαλή. 1. γλύστρα αριστερή....που είναι?χαθηκε?κομμάτια! 2. ελατήρια εμβόλου μάλλον αλλαγή 3. cam chain tensioner cylinder 4. έδρες βαλβιδών ε μετά αφου θα ανοίξει για να αλλάξει γλύστρα να μην αλλάξει και δεξιά, να μην αλλάξει και ελατήρια εμβόλου δεξια, φλάντζες να μην αλλάξουμε και να δούμε τι άλλο θα αλλάξει! αύριο θα μάθω και τον λογαριασμό και ελπίζω να μην είναι πάνω από 600Ε αλλιώς παραγγελία όλα τα υλικά απο internet και όρεξη πολλή γιατι θα κρατήσει αρκετά όλη η διαδικασία. όποιος έχει όρεξη, καλοδεχούμενη γιατί θα χρειαστούν χέρια. ααααααα και το καλό που έμαθα και τρελάθηκα είναι οτι για να αλλάξει την γλύστρα δεν ανοίγει κινητήρα αλλά σχίζει την γλύστρα στην βάση της και την περνάει στον άξονα συγκράτησης.καλό???!!! αύριο η ενημέρωση σας. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Οχι.Εκει που τη σκιζει ειναι ουτως η αλλως σχηματος οβαλ για να πλεει μπρος πισω στη κεντρικη βιδα του καρτερ και να μπορει να βιδωθει αναλογα με τις ανοχες του καθε κινητηρα.Η σταθεροτητα της εξασφαλιζεται απο τη βιδα που μπαινει εξωτερικα και τη σφιγγει.
Last edited by paschalis; 16-02-2011 at 19:25. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Last edited by paschalis; 16-02-2011 at 19:33. |
|
|
|||
|
|||
|
Τέσπα θα αλλαχτεί η ΑΡ γλύστρα, μόνο χωρίς να ανοιχτεί το μοτέρ, το οποίο είναι και το σωστό και το οποίο προτείνει ως μοναδική λύση η επίσημη αντιπροσωπεία. Λόγω οτι δεν μου περισεύουν 700Ε για άνοιγμα μοτέρ θα αντικαταστήσω την γλύστρα χωρίς άνοιγμα. Οπότε έχουμε και λέμε 175 τα ανταλλακτικά : γλύστρα, ελατήρια πιστονιού, τσιμούχες βαλβίδων (4 τεμ.),φλάντζα κυλινδροκεφαλής, και 225Ε τα εργατικά σύνολο 400Ε. Συν λάδια, μύδια, ξύδια παμε στα 450Ε και πάλι καλά λέω αρκεί να μην έχω άλλα προβλήματα γιατι δεν την έχω ευχαριστηθεί καθόλου!
Άντε να δω πότε θα κάνω ένα ταξιδάκι επιτέλους!Έχω πήξει τόσο καιρό! |
|
|
|||
|
|||
|
Ρε παιδιά ενα πραγμα δεν καταλαβαίνω, το <<σκισιμο>>
![]() ![]() της γλίστρας είναι πατέντα για να μην ανοιχτεί το μοτέρ ή επίσημη διαδικασία από το Γερμανο κατασκευαστή!!???Σε ευχαριστώ θεε μου!!! |
|
|
|||
|
|||
|
πατέντα ελληνική εννοείτε! σιγα να μην το έκανε ο γερμανός!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
H αλλαγη απο ολους τους μηχανικους των κακιστων τσιμουχων στις βαλβιδες εκτονωσης λαδιου των κεφαλων του Varadero με αλλες του εμποριου ισχυροτερες εγκρινεται απο την Honda η ειναι ελληνικη πατεντα? Ξερεις τι γινεται οταν αυτες απο την υπερθερμανση κυριολεκτικα εξαφανιζονται και ολο το καυτο ΛΑΔΙ -και οχι μονο το εξατμιζομενο οπως θα επρεπε- παει ανεμποδιστο στο φιλτροκουτι? Καπνιζει στην αρχη σαν διχρονο ωσπου τελικα μενει απο βραχυκυκλωμενα μπουζι λογω υπερβολικα πλουσιου μιγματος..(Το φιλτρο βουλωνει απο το πολυ λαδι) Σας λενε τιποτα οι μηχανικοι(πολλοι τα αλλαζουν κρυφα) η αρμενιζετε αμεριμνοι πανω στα Αξιοπιστα χαζευοντας παραλληλα τις βλαβες αυτων που θελετε να αποκτησετε οπως ακριβως εκανα πριν χρονια κι εγω??? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Αυτες τις κυκλικες που στεγανοποιουν τις βαλβιδες τυπου ριντ που βρισκονται πανω στα καπακια των κεφαλων.
Αυτες οι βαλβιδες ανοιγουν οταν υπερθερμαινεται το λαδι και φευγει το λιγοστο αεροποιημενο να καει μαζι με τη βενζινη μεσω φιλτρου αερα. Οταν οι τσιμουχες καουν- και καιγονται συχνα οι γνησιες- το λαδι περνα ανενοχλητο στο φιλτροκουτι κλπ. κλπ. Last edited by paschalis; 20-02-2011 at 23:07. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ Ο ΑΡ ΒΟΧΕΡ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ Η ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ | dimalx | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 29-06-2010 20:04 |
| καρτα απο τον Αγιο Βασιλη..... | Dionisis | Διάφορα | 6 | 01-01-2010 17:45 |
| προσοχη προειδοποιηση απο τον διαχειριστη | Alext | Χιούμορ | 3 | 04-12-2009 11:34 |
| Ο ορισμος του κομματος απο τον Ροιδη | Alext | Επικαιρότητα | 2 | 04-10-2009 09:33 |
| Πέρασε για θήραμα τον εγγονό του και τον πυροβόλησε | BATIGOL | Διάφορα | 9 | 10-01-2009 22:24 |