GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 10-06-2011, 10:54
boxmac Ο/Η boxmac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: ATHINA
Μoto: r1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: Dασκάλα έκλεισε τα στόματα μαθητών

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Hekima Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιάννη μου καλέ μου Γιάννη είμαι σίγουρη πως όταν κάνεις παιδάκια θα γίνεις ένας γλυκύτατος πατέρας.
Δεν είναι κακό να είμαστε ευαίσθητοι ούτε να υποστηρίζουμε τα παιδιά μας το έχουν ανάγκη ο κόσμος είναι ούτως ή άλλως δύσκολος γι΄αυτά.
Εννοείται πως σε ακραίες συμπεριφορές των παιδιών δεν συμφωνούμε ο τρόπος αντιμετώπισης αλλάζει όμως.
Το ότι εγώ παρέθεσα ένα γεγονός που συνέβησε στην πραγματικότητα κι εσείς αρχίσατε να αναλύεται την ψυχολογία της δασκάλας, το σοβαρό της επάγγελμα και το ότι 30 παιδιά είναι δύσκολο να τα διαχειριστείς για την μάνα που κόπτεται και θα την δείρετε και ότι άλλο γράφτηκε νομίζω πως ξέφυγε το θέμα και χάσαμε το γεγονός επειδή χαθήκαμε στις λεπτομέρειες, σαν τα παράθυρα στα κανάλια που όλοι μιλάνε κανείς δεν καταλαβαίνει στο τέλος κλείνουν οι μισοί την τηλεόραση οι άλλοι μισοί αλλάζουν κανάλι. Το γεγονός παραμένει το ίδιο και η επόμενη μέρα αυτού του παιδιού θα είναι δύσκολη. Κανείς δεν έγραψε για τα παιδιά ένα καλό λόγο ήταν σίγουρο πως αυτά τα παιδιά μόνο προβλήματα δημιουργούσαν κι όπως γράψατε αυτό που έκανε η δασκάλα το κατακρίνατε αλλά, αλλά,....
Σας έστειλα το άρθρο απλώς και μόνο για να σας πω ότι η κοινωνία μας από πολύ μικρά μας φιμώνει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, μας καταδυναστεύει, μας ταμπελώνει, μας τσακίζει τα φτερά και ίσως και τον τσαμπουκά και πολλά άλλα και σχεδόν πάντα η οικογένεια βοηθάει σ΄αυτό, σχεδόν πάντα λέει, ε και τι έγινε δεν έπαθε και τίποτα. Ίσως επειδή δεν πάθαμε οι ίδιοι υπό χειρότερες συνθήκες θεωρούμε ότι έτσι θα συμβεί και στα παιδιά μας, ίσως, ίσως,....
Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν στο θέμα αποχωρώ από τη συζήτηση δε υπάρχει λόγος να αναγκάσω τους υπόλοιπους συμφορουμίτες να κουραστούν και να αλλάξουν κανάλι.

Τώρα άρχισες να τα λες σωστά. Γιατί πιστεύω οτι το θέμα της ταινίας δεν το συζητάει κανείς γιατί είναι δεδομένο.ΚΑΚΟ.Όλοι οι υπόλοιποι προσπάθησαν (συμφωνώ και εγώ) να το ανοίξουν το θέμα και να το συζητήσουν.Με όλες τις προεκτάσεις του. Όσο για την δασκάλα, εγώ της δίνω ελαφρυντικά.Άνθρωπος είναι.Κάποια φορά, όλοι μας παρεκτρεπόμαστε.
Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟ ΒΑΛΛΕΤΩ !!!
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης