![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Είστε όμως!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ρε τι είσαστε εσείς,το κολοριμαξατε το θεμα του παιδιού....!!!!
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
είναι ένα θεματάκι όντως που έχω την τύχη να μην γνωρίζω σε προσωπικό επίπεδο και θα ήθελα να μείνει έτσι...
![]() πάντως η πλέον συνιθισμένη νόσος μοτοσικλετιστών στην περιοχή των οπίσθιων είναι κύστη κόκκυγα και είναι ΠΑΚΕΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αμα είναι κανείς σα μαϊμού...... Εχω κάνει 1400 χλμ ταξίδι στο ένα κ.λομέρι, 2 εβδομάδες μετά από εγχείρηση, με αμάξι όμως, εννοείται οδηγώντας. Δράμα! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Παιδιά σας παρακαλώ μην ξεφεύγετε απο το θέμα .
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Μα γιατί;! Κι αυτό του κ.λου είναι! ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Του Βασίλη έχει βαθύτερο νόημα .
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
κατι υπαρχει σε αλοιφη οποιος εχει σοβαρο προβλημα εχω να δωσω λιγη πρεπει ομως να βρουμε ακρη στην γερμανια για να μας στειλουν εχει σαν βαση το χαμομηλι
|
|
|
|||
|
|||
|
και μετα φταιω εγω,οταν γραφω οτι λεμε π@παριες.....
![]() η θετικη πλευρα της συγκεκριμενης παθησης,ειναι οτι δεν χρειαζεται ο ασθενης εξεταση κ@λοδακτυλου,οπως σε αλλες περιπτωσεις(προστατη π.χ)... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Α! δεν το ξέρουμε αυτό! Δεν έχει κάνει πλήρη περιγραφή ο Βασίλης! Με προσοχή στο διαιτολόγιο και πιό αυστηρή υγειινή σε φάσεις έξαρσης βελτιώνεται γρήγορα. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| πωλειται μηχανη R1200GS | yor | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 5 | 11-06-2010 21:23 |
| Η μηχανη που εμαθα να οδηγω. | sansiro.sugata | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 13 | 02-12-2009 18:18 |
| Τροχαιο με μηχανη στην Εθνικη... | killer | Κοινωνική ευαισθησία | 19 | 18-07-2009 12:31 |
| Ατυχημα με μηχανη... | danaos | Κοινωνική ευαισθησία | 19 | 23-06-2009 13:29 |
| Ερωτησεις για νεα μηχανη !!!!!!!!!!!! | nsepsas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 9 | 12-06-2009 18:13 |