![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Της ariete δεν βγάζουν μαυρίλες.
|
|
|
|||
|
|||
|
ΜΟΝΟ ΜΕ 3 €.ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ.ΤΑΙΝΙΑ(TAPE) ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ,ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΤΕΝΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΦΘΕΙΡΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΡΑΚΕΤΑΣ ΤΟΥΣ KAI THN ANTIΚΑΘΗΣΤΟΥΝ.ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΤΗΝ ΛΕΠΤΗ,ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ,Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ,ΤΑ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ.ΤΙΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ,,,ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΕΥΡΩ.ΣΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Φόρα μόνο γάντια και θα σου κρατάνε 5 φορές παραπάνω
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ένα κομμάτι από σαμπρέλλα ποδηλάτου τη περνάς σαν προφυλακτικό και δουλεύουν άψογα και τα θερμαινόμενα. Στο τσακ μπαμ!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Προσανατολίζομαι στην λύση αριέτε
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγω σήμερα παραγκειλα απο το motoraid χερουλια κ κάτι αλλα καλουδια.
Μωλις τα αλλάξω, θα σας πω κατα ποσο ήταν δύσκολο κ αν γίνεται ζημια εύκολα. Πάντως πιστεύω ότι αν ζεστανουμε τα χερουλια πριν επιχειρήσουμε να τα βγάλουμε, θα βγουν πολυ πιο εύκολα. |
|
|
|||
|
|||
|
υπαρχει κ αλλος τροπος δοκιμασμενος κ χωρις να κινδινευεις να κοψεις τις ανιστασεις!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
παιρνεις μια συριγγα(20ml h 50ml κ μια βελονα απο φαρμακειο,η βελονα να ειναι λιγο χοντρη(16g η 18g)!!!
κανεισ ενα διαλυμμα σαπουνονερο ,ξεβιδωνεις τι grip, βγαζεις αντιβαρα κτλ κ μετα ανασηκωνεις το πλαστικο σιγα σιγα κ ριχνεις σαπουνονερο,μετα βαζεισ την βελονα λιγο πιο μεσα κ ξαναριχνεις,παιζεις λιγο το GRIP κ στην συνεχεια θα βγει ευκολα.Ξεπλενεις με νερο,σκουπιζεις κ ακολουθεις την διαδικασια για να βαλεις το καινουριο.Η λακ ειναι οτι καλυτερο!!!! αυτα απο μενα!!! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εγκαταλελημένο όχημα | kostasx | Διάφορα | 29 | 10-01-2011 15:52 |
| Δωρεάν αγκαλιά... | skippybi | Κόσμος | 5 | 17-01-2010 21:37 |
| «Χ»ωρίς γκολ Ελλάδα και Ουκρανία | riko46 | Αθλητισμός | 4 | 16-11-2009 01:46 |
| Η πιο μακριά πίστα γκολφ | georgekostas | Διάφορα | 3 | 23-10-2009 00:07 |
| Παγκοσμια γκαφα της GOOGLE... | Kwstas_kef | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 04-09-2009 21:31 |