Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από poderosa
Οταν εγω εκανα αναπαλαιωσεις σε CB750, εσυ μαλλον πηγαινες νηπιαγωγειο. Οσο για τον περιφημο μηχανικο καραβοκυρη, φιλος μου συναδελφος του πρωην 2ος μηχανικος στα πλοια του Χανδρη και μετεπειτα ιδιοκτητης μεγαλου συνεργειου μοτοσυκλετων, αγωνιζομενος σε αγωνες ταχυτητας μοτοσυκλετας, και πρωην προεδρος του συλλογου επισκευαστων θεωρει οτι λεει ανοησιες. Οταν μιλανε οι ειδικοι εγω σηκωνω τα χερια...
|
Ειπαμε: Σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν οι "καλοι" και οι "κακοι"!!!
Μονο που οταν παιζεις με χιλιαδες ζωες (βλεπε κρουαζιεροπλοια) οι "κακοι", γινονται και... επικινδυνοι!!!
Μην εχεις αυτους για παραδειγμα...
Απόσπασμα:
Καλα βρε συντεκνε, εσυ πριν λιγο με προσβαλες αποκαλοντας με αδελφη ("...σιγα μην σκισεις κανενα καλτσον..."), και τωρα το παιζεις και θιγμενος; Δεν βαριεσαι, καλη καρδια!!!
|
Κοιτα δυο-τρια ποσταρισματα, και πιο επανω, γιατι...
Δεν θυμαμαι να ξεκινησα εγω τους... χαρακτηρισμους!!!
Απόσπασμα:
Φιλε μου, αυτα δεν ειναι δικα μου λογια, ειναι αποψη συναδελφου του μηχανικου, με εμπειρια 30 χρονων! Περα απ' αυτο εξηγησε μας γιατι διαφωνεις. Μην ντρεπεσαι, πες και την δικια σου αποψη, δεν θα σε παρεξηγησουμε! Σερβιτορε...
|
Ποιος ειπε οτι ολοι μαθαινουν, αργα ή γρηγορα;;;
Αυτογνωσια και αυτοκριτικη χρειαζεται!
Αν τα εχει αυτα καποιος, ναι, βελτιωνεται.
Ο καθενας απο εμας, μπορει να κοροϊδεψει τους παντες. Εναν μονο δεν μπορει ποτε να κοροϊδεψει, και αυτος ειναι ο εαυτος του.
...Ελα μου ντε !!!