![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
καρντάσια,
αφήστε ήσυχη την Ανδρομέδα264 μη γίνει χαμός!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα φερω και κανα παπα να σας διαβασει.........
|
|
|
|||
|
|||
|
βασιλη σε παρακαλω μην τους δινεις σημασια αυτους τους αλητηριους συντοπιτες μας,.,.,.,.,.,.
παρακαλω να συνεχισης το ταξιδιωτικο.,.,.,.,. αντε γιατι αααααα
|
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπόν φιλαράκια,
για όσους θέλουν ή είναι καλόπιστοι (αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι)....... Από τα λογοτεχνικά περιοδικά (όταν υπήρχαν τέτοια), ξεκίνησαν επικές διαμάχες οι οποίες μας άφησαν κείμενα-κοσμήματα μνημεία της λογοτεχνίας της Νεώτερης Ελλάδος. Η πρόθεσή μου, για όσους δεν το κατάλαβαν (όλους δηλ.), ήταν με δηκτικό τρόπο να ασκήσω κόσμια και πάντα χωρίς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κριτική στο γράψιμο του Uriah Heep και μέσω αυτής, χωρίς ποτέ να ευαγγελίζομαι ότι μπορούσα να φτάσω ούτε κατά διάνοια τα υψηλά νοήματα των σύγχρονων διανοητών που προανέφερα -και μέσω της κριτικής που και ο ίδιος θα μου ασκούσε- να φτάσουμε σε ένα τελικώς όμορφο αποτέλεσμα διανθισμένο με έξυπνα καλολογικά στοιχεία και ευφυολογήματα. Λυπάμαι για τις αντιδράσεις όλων πλην του ενδιαφερομένου που ίσως να είναι και ο μόνος που κατάλαβε το πνεύμα, ή απλώς απαξίωσε να ασχοληθεί οπότε και μένα η θέση μου είναι να κάνω τουμπεκί ψιλοκομμένο. Επειδή το πρώτο μου post για το συγκεκριμένο θέμα σβήστηκε "αβλεπί και ανευ ετέρας" από mod, πιθανόν σαυτό που έμεινε να ήμουν λόγο παραπάνω δηκτικός από αγανάκτηση. Μαρέσει το γράψιμό του, όπως και όλους μας αρέσει φυσικά και είχα μερικές παρατηρήσεις να του μεταφέρω που ίσως το εκτόξευαν, ίσως και να υπερεκτιμώ την κρίση μου. Αυτός ήταν ο σκοπός μου (μπορεί να ανατρέξει κανείς πίσω να δει αν χρησιμοποίησα κάποιον προσβλητικό χαρακτηρισμό όχι μόνο γι αυτόν αλλά για κανέναν), αλλά η κακία που βγήκε από πολλούς με εξέπληξε τη στιγμή που έγινε μάλιστα στο όνομα της προστασίας κάποιου ο οποίος είναι αρκούντως δυνατός ώστε να μη χρειάζεται προστασία. Αν υπάρχουν ακόμα λοιπόν κάποιοι καλόπιστοι που ενδιαφέρονται να ακούσουν και την άλλη πλευρά, τους πληροφορώ ότι σέβομαι το πρόσωπο και την προσωπικότητα του Uriah Heep και τα παραπάνω δεν αποτελούν υπόδειξη κανενός admin ή συμβούλου που με προέτρεψε να επανορθώσω, αλλά είναι η καθαρή μου θέση και πρόθεση. |
|
|
|||
|
|||
|
διαβαζοντας αυτό... #145 (permalink)
και μετά το παρακάτω... Απόσπασμα:
με εκπλησεις....
![]() ![]() ![]() και συνεχίζω να λέω εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω ......τι δεν καταλαβαίνουν κάποιοι.....![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ωραία...αφού μας το ξεκαθάρισες τώρα,σύρε και ......... Last edited by paschalis; 15-01-2012 at 22:58. Λόγος: διαγραφη υβρεων |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οκ, τώρα μπορείς να αλλάξεις σε "Κολοτούμπας" |
|
|
|||
|
|||
|
το θεμα ειναι οτι ο μοναδικος ανθρωπος που παρεξηγησε τον ευατο του,.,.,.,.εισαι εσυ
αν δεν ειναι προσβλητικο το "ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟς ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ" και τετοια ειρωνικα σχολια τοτε και τα σχολια του τσομπανη "συρε και ####σου"ειναι ευχες.,.,. και του φιλου firts "κολοτουμπας" ειναι επιβραβευση για τις αθλητικες σου ικανοτητες ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ,.,.,,.,.., |
|
|
|||
|
|||
|
Με αρέσει ο μεστός Ηπειρώτικος λόγος...
Sent from my iPhone using Tapatalk χιχιχι |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Προσωπικά δεν επιζητώ τίποτε από τα δύο! Απλά, είμαι τύπος της παραλογοτεχνικής ηρωίνης... Η ιντερνετική μου ύπαρξη συνδέεται -αδιάρρηκτα- με το χιούμορ, χοντρό ή με χαμηλά λιπαρά. Δεν σημαίνει όμως, ότι γουστάρω να rap-άρω μπινελίκια... Πλήττω αφόρητα και δεν ευδοκιμώ σε αποξηραμένο χιουμοριστικά περιβάλλον. Χωρίς πνεύμα και χιούμορ, ακόμη και το καλύτερο φόρουμ θα εξελιχθεί σε ...κοιμητήριο ζώντων. Τσεκαρισμένον! Διότι, όσο και να συζητάς για προβολάκια και τακάκια, το πατατράκ της βαρεμάρας σΕ κλείνει το μάτι στη γωνία. Τα τελευταία 2500 χρόνια σ'αυτόν τον τόπο γράφονται σατιρικά κείμενα, που δεν υπόκεινται σε ποσοτικά κριτήρια γιατί περιέχουν έντονο το συστατικό της αμφισημίας. Και όταν ορισμένα γραπτά, δεν εμπίπτουν στο Real Estate των λιβαδεώνων της κοινοτοπίας, με ποιά κριτήρια μπορεί κανείς να τα τεμαχίσει και να τα ζυγίσει εν είδει συκωταριάς από το χασάπικο της γωνίας, ισχυριζόμενος ότι προκαλούν διαίρεση? Το θέμα είναι πολύπλοκο και δεν μπορεί να δώσει λύση ούτε ο Αυτιάς! Εγώ απλά παίρνω μπακάλικο τεφτέρι και τραβάω την γραμμή για τη σούμα. Άμα το αποτέλεσμα ήταν φάν, χότ και ουάου, συνεχίζω. Αμα όμως προκαλεί διαίρεση, διαλεκτικές συρράξεις, συναισθηματικούς κραδασμούς και γενικώς ιντερνετικό καυσαέριο, το αφήνω στην απόλυτη κρίση των υπευθύνων του φόρουμ. Παντού και πάντα θα υπάρχει ο ..."από μηχανής χαζός", να χαλάσει το κλίμα... Και μιας και δεν υπάρχει σχετική προφητεία των Ινκας για την τύχη του παρόντος thread... . ...αν κριθεί ότι βλάπτει το συνολικό φορουμιστικό mood, ας το εξαϋλώσουν ή ας το κλειδώσουν. Αυτή τη στιγμή πάντως, βλέποντας τη σούμα, θάλεγα να κλειδωθεί.
Όρεξη για πλάκα να υπάρχει και θα την κάνουμε σε άλλο οικόπεδο. ![]() Last edited by Uriah Heep; 10-01-2012 at 14:22. |
![]() |
| Tags |
| καιει |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ημερολόγιο ταξιδίου σε Highlands - Ireland! | Jefe | Ταξίδια στο εξωτερικό | 641 | 13-02-2013 22:56 |
| Ημερολόγιο ταξιδίου στο Nordkapp! | Jefe | Ταξίδια στο εξωτερικό | 710 | 09-02-2012 01:17 |
| Mαξιλάρι πληκτρολόγιο USB! | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 12-04-2009 01:24 |