![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Νίκο, μη πολυ λες πόσο βάζεις κλπ. Εμένα προχθές μου είπαν ότι έχει συζητηθεί στη γειτονιά ότι βάζω συχνά πετρέλαιο... Είναι πονηροί οι καιροί. Μέχρι και καραμπίνα αγόρασα... Δίνουμε και στόχο με τα μηχανάκια...
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτα ειναι τα πραγματικα χαλια μας......ειναι απιστευτο κι ομως αληθινο.........ποιος ξερει τι αλλο μας περιμενει...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μη διαμαρτύρεστε .
Αφού τα φάγαμε μαζί ...Αν κάναμε οικονομίες τώρα θα είχαμε και για βενζίνη ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτο ρε Ακη είναι που σκοτωνει τον Ελληνα πολίτη,επιχειρηματία,μεροκαματιάρη,βιοπαλαιστή,δημόσιο και ιδωτικό υπάλληλο το άγνωστο... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και οτι με αυτους τους αλήτες που μπλέξαμε δεν ξέρουμε που είμαστε και που πάμε..
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ηράκλειο πρωταθλητές 1,82/lt
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για τους ποδηλατάδες δουλεύουνε όλοι....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε εμάς 1.77 η βενζίνη,1.95 η 100στάρα,και το πετρέλαιο θέρμανσης,1.10,αυτές οι τιμές ειναι στο ποιό φτηνό πρατήριο,ευτυχώς φέτος είχα κάτι οικονομίες στην άκρη και έβαλα,λέβητα με ξύλα,και γλίτωσα, γιατι εμείς εδω το ανάβουμε απο τέλη οκτώβρη εως και αρχές μαιου περίπου.......
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θα πέσει το δολάριο ??????????? | batri | Κόσμος | 14 | 06-09-2011 00:08 |
Τι μου αρέσει στην περίοδο της κρίσης | MARK | Χιούμορ | 14 | 26-03-2011 02:22 |
Πού αλλού θα πέσει το μήλο?? | Bombito | Καλώς ήλθατε | 41 | 22-02-2011 06:47 |
O τελευταίος να κλείσει την πόρτα.. | Carduelis | Επικαιρότητα | 15 | 20-07-2010 13:12 |
ας μου απαντησει οποιον τον θυμηθηκαν | Alext | Διάφορα | 9 | 21-06-2009 23:40 |