![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Γινεται χωρις μηχανη αλλα δε θα αντεξεις και πολυ!
Θα πας και θα την παρεις! Καλως ηρθες! |
|
|
|||
|
|||
|
KAΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ..!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ.... ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Και βέβαια γίνεται να είσαι μέλος χωρίς μηχανή. Υπήρξα και εγώ...για κανά μήνα. ΕΕΕ, μετά πήγα και την πήρα. Μη νομίζεις αδερφέ, το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Απλά είπα στη σύζυγο ότι θα πάρω μοτό...την ημέρα της μεταβίβασης
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλώς ήρθες...
|
|
|
|||
|
|||
|
Δημήτρη μου πες στη γυναίκα σου οτι συμφωνεις για τις ανησυχίες τις και δεν πρόκειται να παρεις μοτοσικλέτα.
Απλα παρε ενα gs adventure το οποιο δεν ειναι moto αλλα ονειρο, ψυχολογική υποστηριξη, γατρια σε ανιατες ασθένειες, ελιξιριο, ανανέωση, μια πολυ καλη παρέα στις δυσκολίες που περνα η ανθρωπότητα και οτι θα την αφήσεις να παρει και εκεινη λιγα απο τα πολλα που απλοχερα σας δινει αυτο και η παρέα του. |
|
|
|||
|
|||
|
Και
στη παρέα!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλώς ήρθες στην παρέα Δημήτρη να περνάτε καλά και σε λίγο καιρό που θα την αποκτήσεις να έχετε ασφαλή και όρθια χιλιόμετρα.
![]() Δεν χρειάζονται πολλά λόγια καλέ μου ξεκάθαρα απλά όπως μου είπε εμένα, πάω να πάρω το GS γιατί θα μου στρίψει καμιά ώρα και θα τα γ.....ω όλα παιδιά σκυλιά υποχρεώσεις ποτέ δεν τελειώνουν θα τελειώσω όμως εγώ και δεν θα προλάβω να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα Εννοείται πως του είπα στο τέλος ''ότι πεις μωρό μου'' ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τα 11 ανεπίσημα θαύματα του κόσμου! | prino | Κόσμος | 12 | 17-11-2011 23:36 |
| Δέκα ελληνικές στις 1.000 πιο υπεύθυνες εταιρείες του κόσμου | MARK | Ελλάδα | 14 | 09-11-2010 16:23 |
| Τα Τρίκαλα στο Smart 21 (μια από τις πιο έξυπνες κοινότητες του κόσμου.. ) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 6 | 29-10-2009 17:54 |
| Το μεγαλύτερο τούνελ στον κόσμο! | Arkas | Περιβάλλον | 5 | 20-06-2009 19:48 |