GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Γενικά - Μοτοσυκλέτα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 17-08-2012, 16:04
KOSTIS-GS Ο/Η KOSTIS-GS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2012
Περιοχή: ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Μoto: BMW GS R1200 LC
Προεπιλογή Απάντηση: Να πάρει HONDA CROSSTOURER 1200 ή BMW GS 1200 ?

30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΟΔΗΓΗΣΑ ΤΟ GS 1200 EΠΑΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ
Reply With Quote
Παλιό 17-08-2012, 18:02
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ
Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ πάντως, που δεν είμαι και η άκρα περίπτωση μοτοσυκλετιστή, έκανα πριν λίγους μήνες Εκάλη - Μίκρα - Εκάλη - 550 + 550χλμ, με στάσεις μόνο για βενζίνες. Ανέβηκα μόνος μου και από Μίκρα πήρα την κόρη μου. Όταν φτάσαμε σπίτι, αισθάνθηκα ότι το ξανακάνω. Χωρίς υπερβολή. Αν το Varadero είναι ακόμη πιό άνετο, θα ήθελα να το δοκιμάσω.... Όσο για αυτά, που λένε τα περιοδικά, είμαι πολύ μεγάλος πιά για να τα πιστεύω.

... και βλέπω φανατικό του είδους να το υποστηρίζει. Πρός τιμήν του.
Ειδικα στο δρομολογιο που εκανες Χρηστο, το Βαρα θα ηταν πολυ πιο ανετο
Προσοχη, κανεις δε λεει το gs κουραστικο στο ταξιδι! Αλλα μιλαμε για την απολυτη κορυφη της κατηγοριας στο θεμα "ανεση ταξιδιου".....

Send by Forester via iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
Παλιό 17-08-2012, 19:25
GregoryA Ο/Η GregoryA βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Mytilene,Lesvos
Μoto: Honda ST1300 Pan European

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
τι ωραια που τα λες....σκετος αξιοπιστος.........

Περαν της πλακας, το κροςςτουρερ εχει κακη, μα πολυ κακη σχεση με την λεξη ανεση. 200κμ εκανα μαζι του και θαυμασα πολλα πραγματα επανω του (γκαζι, φρενα κ.α.) αλλα η ανεση ρε ΘΟΔΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΥΣΑ....καμια σχεση με βαραντερο. Και μαπες τρως με το μινιον ζελατινακι και η βροχη (οταν κινεισαι μιλαμε) σε μαστιγωνει απο τα ακροδακτυλα των ποδιων μεχρι τις καλυμενες απο το κρανος τριχες του κεφαλιου σου. Μια Αττικη βγηκα και αναρωτιομουν ΓΙΑΤΙ? Ισως φταιει το 1,93 μου.
Η σελλα βαθμολογειται με 9 επιεικως...και λεω επιεικως διοτι μετα ανεβηκα στο βαρα και καταλαβα την διαφορα.

Αλλα αμα θελεις να φρεναρεις, να στριψεις να επιταχυνεις........το βαραντερο φανταζει αρχαιο διτροχο......

Παντως εγω δυσκολα εως καθολου θα αλλαζα το Βαρα για ενα κροςςτουρερ και οι μοναδικοι λογοι ειναι η ανεση/προστασια και το μικρο του μεγεθος

Εχω την εντυπωση οτι οι κατασκευαστες πηγαινουν προς μουλτιστραντα μερια, και οπως εχω πει κι αλλοτε ας κραταμε μικρο καλαθι για το μεγεθος και την κατηγορια που θα πρεσβευει το νεο υδροψυκτο GS.
Και εκει ΑΠΕΤΥΧΑΝ 100%, εκαναν τα δύσκολα και το πήδηξαν με αυτά που είπες, συν την ισως μικρή αυτονομία. Οσο βλέπω και το φερμουαρ στην βαλίτσα (top box)!!!. Δεν υπάρχει περίπτωση να το αγοράσω. Τα GS δεν με εχουν πείσει για την αξιοπιστία των, δεν αγοράζω λοτομηχανή, το Τriumph εχει δρόμο για να αποδείξει την αξία του, ας περιμένουμε το Pan european να δούμε, προς το παρόν το ταπεινό και αξιοπρεπές μαστοδοντο μας!!!!!!!
Θα το καταλάβουν ( η Χοντα) οταν θα μετρούν τις πωλήσεις των, οπως και με το Transalp
Reply With Quote
Παλιό 17-08-2012, 20:33
ltsiorak Ο/Η ltsiorak βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: veroia
Μoto: VFR 1200 DCT, HONDA VARADERO 1000, XT 660R,

οσο αφορα το GS τα εχουμε πει χιλιαδες φορες.... εχει προβλημα αξιοπιστιας... δεν λεμε οτι ολα χαλανε αλλα πολλα προβληματα..

οσο αφορα το νεο μηχανακι της χοντας... που δεν θελω ουτε το ονομα να λεω... απλα αποτυχια... δεν το συζηταμε καν... λερωσανε το ονομα VFR

Ημουν ετοιμος να παρω explorer, με σταματησε το οτι θα παρουσιασουν το υδροψυκτο μπεμπε συντομα...

ετσι μεριμενω να δω τα χαλια των μπεμπεδων... αν αξιζει το παιρνω ... αν οχι παμε για explorer...

για ανεση, δεν θα ελεγα οτι το μπεμπε δεν ειναι καλο, αλλα σε σχεση με το βαραντερο.... καμια σχεση...

τελικα θα γινουμε ολοι μπεμπεδες διοτι μαλλον μονο αυτο θα μεινει με τα χαρακτηριστικα που θελουμ...
Reply With Quote
Παλιό 18-08-2012, 00:45
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από KOSTIS-GS Εμφάνιση μηνυμάτων
30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΟΔΗΓΗΣΑ ΤΟ GS 1200 EΠΑΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ

Nα είσαι καλά αδερφέ.

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημμα αντιμετωπίζω και εγώ.

Και μόνο που το βλέπω παθαίνω την πλάκα μου.

Καλά να περνάτε.............
Reply With Quote
Παλιό 18-08-2012, 03:06
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
η EURO4 δεν εχει σχεση με τον καταλυτη αλλα με τον κινητηρα.
Ενας αεροψυκτος χρειαζεται περισσοτερο καυσιμο για να αποδωσει τα ανακοινωθεντα απο την εταιρεια κατασκευης του διοτι οι μεγαλες θερμοκρασιες που αναπτυσσει "κλεβουν" ιπποδυναμη. Ετσι περισσοτερο καυσιμο=περισσοτεροι ρυποι.
Ενας υδροψυκτος με σταθερη θερμοκρασια τους 80-100βαθμους σε ολες τις συνθηκες εκμεταλευεται ολες τις παραμετρους που του δινουν οι διαφοροι αισθητηρες και καταναλωνει λιγοτερο καυσιμο. Λιγοτερο καυσιμο=λιγοτερα καυσαερια.
Αυτό είναι συζητήσιμο … όπως το γράφεις … μιλάς για υπερθέρμανση ? δηλαδή δούλεμα χωρίς ψύξη (ροη αέρα) και τι σχέση έχει με τις εργαστηριακές συνθήκες των μετρήσεων ?
Σε κανονικές συνθήκες και θερμοκρασίες λειτουργίας γνωρίζεις κινητήρες moto (κατηγορίας, κυβικών)ποιο οικονομικούς ? Ας πάρουμε τον 1200αρι της Yamaha που φορά το souper tenere… είναι ποιο οικονομικός? Οι μετρήσεις τι λένε? Ποια ¨¨euro¨¨ πληροί ?

Γιαυτο τωρα πια ακους καταναλωσεις βενζινοκινητηρων 1400 κ.ε της ταξεως των 4λ/100κμ ενω μεχρι την EURO3 ηταν απο 6 και πανω.
Χε χε... μιλάς για ντίζελ ή υβριδικό? Αυτοκίνητο έτσι?

Ο καταλυτης ειναι ο ιδιος σε ολες τις EURO προδιαγραφες εκτος του παλιου οξειδωτικου.

Η καταληκτικη ημερομηνια δεν ειναι νομοθεσια αλλα ''συμφωνια...'' μεταξυ των κατασκευαστων ουτως ωστε να αλλαξουν οι γραμμες παραγωγης για τα καινουρια μοντελα της
EURO4....και αυτο το διαβασα καπου σε μοτοσυκλετιστικο φορουμ αν θυμαμαι καλως.
Αν η BMW σταματησε ηδη την παραγωγη του αεροψυκτου ¨η θα την σταματησει σε 5 μηνες εξαρταται απο το ποσο γρηγορα θελει να παραξει και να βγαλει στην αγορα το νεο υδροψυκτο.
Γιώργο μην δίνεις βαρύτητα σε μια @@@ που γράφτηκε σε κάποιο site. Επίσης άλλο πράγμα οι προτάσεις για το τι θα ισχύσει και άλλο οι αποφάσεις.

Το σύνολο σχεδόν των moto, είτε υδρό… είτε αερό… είναι euro 3 και φυσικά καμία δεν σταμάτησε να παράγεται …ούτε πρόκειται να σταματήσει άμεσα.

Moto e Scooter euro 4: confronta modelli e prezzi moto e scooter euro 4. - ShoppyDoo
http://ec.europa.eu/enterprise/secto...issions_en.pdf

Europe to introduce EURO 5 emission standards for motorcycles
Moto Euro 4 ed Euro 5 con ABS di serie dal 2016 - Infomotori.com
Dal 2016 tutte le moto e gli scooter con motori Euro4 e ABS di serie - News - Moto.it
2016: ABS obbligatorio e niente Euro 4 | inSella
Reply With Quote
Παλιό 18-08-2012, 12:58
sapelas Ο/Η sapelas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2012
Περιοχή: ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Μoto: CBF600S10

Παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή συζητήσεις αναφορικά με την αξιοπιστία των BΜW και κυρίως για τα Gs και μου φαίνεται ειλικρινά περίεργο που αρκετοί καταλήγουν στο ναι μεν (δεν είναι αξιόπιστα) αλλά...
Τίθεται το εξής θέμα επομένως.. Πόσο άνετο, πόσο βολικό, πόσο.... πόσο... όταν χρειάζεται να μπαίνεις σε διαδικασίες είτε με προβληματικές μπροστινές αναρτήσεις που δακρύζουν, με σαζμάν που κολλάνε κ κοπανάνε, με κινητήρες που βγάζουν "ψιλόπροβληματάκια" και τσιμπάνε λάδι "με τις ευχές" της εταιρίας?
Τις προάλλες χρειάστηκε να πάω το scooter στο συνεργείο για μια χαλασμένη ηλεκτρονική και ειλικρινά ξενέρωσα που σπατάλησα 1 ημέρα άδειας για να την περάσω σε συνεργείο..
Όσο και να απολαμβάνω τις βόλτες που μπορεί να προσφέρει ένα Gs και την "άνεση" τουλάχιστον εγώ στον λιγοστό ελεύθερο χρόνο αποζητώ και την οδηγική συγκίνηση κάτι βέβαια που δεν νομίζω ότι μπορεί να προσφέρει το συγκεκριμένο μηχανάκι, ή ένα μηχανάκι αυτού του τύπου.
Πέρα από αυτό δεν θεωρώ ούτε άνετο ούτε βολικό ότι συνοδευόμενος από ένα φίλο με Gs στη διαδρομή Αθήνα - Πρέβεζα αναγκάστηκα να του κάνω παρέα όσο περιμέναμε την οδική να φορτώσει το μηχανάκι επειδή κόλλησε η 4η στο σαζμάν έξω από το Κιάτο μετά από ένα ίσως απρόσεκτο κατέβασμα. (το μηχανάκι φυσικά είναι πλέον προς πώληση στο car.gr αφού η ζημιά των 1200ευρώ που χρειάστηκε να πληρώσει ο φίλος τον γονάτισε για τα καλά)
Συγνώμη που σας κούρασα, δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που αγνοεί τα προβλήματα που βγάζει το συγκεκριμένο μηχανάκι (πόσο μάλλον όταν έχει σκάσει κ ένα 20ρι χιλιάρικα) απλά ειλικρινά μου φαίνεται περίεργο που γίνονται κάποιες συγκρίσεις με άλλες εταιρίες πέρα των ιταλικών και καταλήγετε στο ναι μεν αλλά...
Τις καλημέρες μου παιδιά
Reply With Quote
Παλιό 18-08-2012, 14:38
J-P-HELLAS Ο/Η J-P-HELLAS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ΑΧΑΡΝΕΣ
Μoto: HP2 ENDURO honda sh300

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από sapelas Εμφάνιση μηνυμάτων
Παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή συζητήσεις αναφορικά με την αξιοπιστία των BΜW και κυρίως για τα Gs και μου φαίνεται ειλικρινά περίεργο που αρκετοί καταλήγουν στο ναι μεν (δεν είναι αξιόπιστα) αλλά...
Τίθεται το εξής θέμα επομένως.. Πόσο άνετο, πόσο βολικό, πόσο.... πόσο... όταν χρειάζεται να μπαίνεις σε διαδικασίες είτε με προβληματικές μπροστινές αναρτήσεις που δακρύζουν, με σαζμάν που κολλάνε κ κοπανάνε, με κινητήρες που βγάζουν "ψιλόπροβληματάκια" και τσιμπάνε λάδι "με τις ευχές" της εταιρίας?
Τις προάλλες χρειάστηκε να πάω το scooter στο συνεργείο για μια χαλασμένη ηλεκτρονική και ειλικρινά ξενέρωσα που σπατάλησα 1 ημέρα άδειας για να την περάσω σε συνεργείο..
Όσο και να απολαμβάνω τις βόλτες που μπορεί να προσφέρει ένα Gs και την "άνεση" τουλάχιστον εγώ στον λιγοστό ελεύθερο χρόνο αποζητώ και την οδηγική συγκίνηση κάτι βέβαια που δεν νομίζω ότι μπορεί να προσφέρει το συγκεκριμένο μηχανάκι, ή ένα μηχανάκι αυτού του τύπου.
Πέρα από αυτό δεν θεωρώ ούτε άνετο ούτε βολικό ότι συνοδευόμενος από ένα φίλο με Gs στη διαδρομή Αθήνα - Πρέβεζα αναγκάστηκα να του κάνω παρέα όσο περιμέναμε την οδική να φορτώσει το μηχανάκι επειδή κόλλησε η 4η στο σαζμάν έξω από το Κιάτο μετά από ένα ίσως απρόσεκτο κατέβασμα. (το μηχανάκι φυσικά είναι πλέον προς πώληση στο car.gr αφού η ζημιά των 1200ευρώ που χρειάστηκε να πληρώσει ο φίλος τον γονάτισε για τα καλά)
Συγνώμη που σας κούρασα, δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που αγνοεί τα προβλήματα που βγάζει το συγκεκριμένο μηχανάκι (πόσο μάλλον όταν έχει σκάσει κ ένα 20ρι χιλιάρικα) απλά ειλικρινά μου φαίνεται περίεργο που γίνονται κάποιες συγκρίσεις με άλλες εταιρίες πέρα των ιταλικών και καταλήγετε στο ναι μεν αλλά...
Τις καλημέρες μου παιδιά
συγνωμη, αλλα εσυ ξερεις καμμια εταιρια που βγαζει μηχανες ή αμαξια,
και δεν βγαζουν προβληματα? σε καποιο ποσοστο απο αυτα που παραγει?
υπαρχει ενα ποσοστο που εχει ζημιες, και αναφερονται εδω μεσα, αλλα υπαρχουν και οι αλλοι που δεν εχουν το παραμικρο,
και βεβαια οσο πιο ακριβο ειναι το προιον τοσο ακριβα ειναι και τα ανταλλακτικα,
δεν ξερω τι μηχανη-ες εχεις, αλλα αν μπεις στα αντιστοιχα φορουμ, δεν υπαρχει κανενας με προβληματα?
τωρα για τις συγκρισεις με τις αλλες εταιριες,π.χ οταν υπηρχε το 1150gs, ο αντιπαλος ηταν το varadero, το οποιο χρυσοπουλησε λογω οτι ηταν λιγοτερο ογκωδεις και λιγο πιο ελαφρυ απο το 1150 και ηταν και honda, οταν ομως βγηκε το 1200 που ηταν πιο ελαφρυ και λιγοτερο ογκωδεις και πιο ευκολογηδητο απο το varadero, ολοι πουλησαν το varadero και πηραν 1200, τη σημερον εποχη ακομη ο ανταγωνισμος δειχνει οτι δεν εχει ξεπερασει το 1200, π.χ ειναι πιο βαρια, ειναι πολυστροφα, δεν εχουν το στησιμο για ελλαδα ειναι πιο πολυ για εθνικες οδους,
ασε που οι πιο πολλοι που θα αγορασουν σε αυτα τα λεφτα 15.000-20.000 δυσκολα να παρουν αλλη μαρκα εκτος απο bmw ή honda, οποτε αφου η honda δεν εχει κατι αξιολογο στην κατηγορια τοτε η bmw ειναι μονοδρομος
Reply With Quote
Παλιό 18-08-2012, 15:08
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από sapelas Εμφάνιση μηνυμάτων
Τις καλημέρες μου παιδιά

Κάποτε είχαμε (προσωπικά είχα 2) ιταλικά που σκούριαζαν, θέλανε ρύθμιση τα διπλά κάθε 1000χλμ, χαλάγανε τα ηλεκτρικά κλπ, αλλά τα είχαμε γιατί έστριβαν και πήγαιναν μοναδικά! Μιλάμε για μπλοκέ διαφορικά, 5αρια σαζμαν, δίσκους γύρω-γύρω κλπ καλούδια στη δεκατία του 70! Περιφεριακά που φόρεσαν γερμανοί και ιάπωνες μετά το '90
Κάπως έτσι είναι και το GS! Στο πολύ πιο αξιόπιστο όμως!
Μεμονωμένα περιστατικά σαφώς υπάρχουν κι αυτό που εξοργίζει περισσότερο, είναι το κόστος απόκτησης και επισκευής. Αν ηταν πιο νορμάλ οι τιμές, δε θα υπήρχε θέμα. Σε αυτό το σημείο συμφωνώ, και μόνο.
Μια 4η ταχύτητα που κόλλησε, όπως αναφέρεις στου φίλου σου, δε μου λέει κάτι, ειδικά όταν δε γνωρίζω τις συνθήκες.... Σέρβις, συνήθειες του οδηγού, καγκουριές κλπ.
Είχα 2 Άφρικα και στο 1ο μου με 80.000 χλμ είχα τα θεματάκια μου. 2 φορές κατέβασα μοτέρ για επισκευή σαζμάν και γραναζιού μετάδοσης. Της είχα αλλάξει κολάρα εισαγωγής 2 φορές. Κι άλλα που τα θεωρούσα αναλλώσιμα, ΑΣΧΕΤΑ αν δεν προβλέπονταν σε κανένα σέρβις! Επίσης το σαζμάν που παρέδωσε το πνεύμα , οφειλόταν πιο πολύ σε βάναυση συμπεριφορά δική μου. Δεν τα ρίχνω στο Άφρικα
Το 2ο με 36.000χλμ δεν έκανε κιχ.
Το GS μου έχει σε 15 μήνες 25.000χλμ. Επείσης χωρίς ΚΙΧ! Τα 25000 χλμ σε κάποια "υπερμηχανάκια" κυρίως SS κατηγορίας, θεωρείται το μέσο της ζωής τους....
Ο TEO 71 & o GSmaniac έχουν κοντά 200000χλμ (ο Θόδωρας σε λιγότερο από 4 χρόνια) και δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Και αναφέρομαι σε 2 τρανταχτά παραδείγματα. Είναι δεκάδες χωρίς προβλήματα με gs!
Για τις αναρτήσεις που λες, θα πω το εξής απλό: πόσα μηχανάκια κυκλοφορούν με σωστές τις αναρτήσεις τους; Πόσοι κάνουν κάθε 40.000χλμ τα απαραίτητα σέρβις στα αμορτισέρ;
Το έχω γράψει και στο αντίστοιχο νήμα για τις "σκασμένες αναρτήσεις", ότι δεν είναι θέμα αξιοπιστίας το να χαλάσει ένα αμορτισέρ (για τα τσιμουχάκια του μιλάμε....) στις 60.000χλμ! Απορίας άξιον είναι που αντέχουν τα περισσότερα για πάνω από 150.000χλμ!!!!!
Το κακό είναι ότι στη BMW δεν τα επισκευάζουν, αλλά πάνε σε λύση τοποθέτησης καινούριου με κάτι απίστευτες χρεώσεις! Εκεί χαλάει η συνταγή.... Αλλά για όλα υπάρχουν λύσεις και τις έχουμε προτείνει στο αντίστοιχο νήμα.
GS forever λοιπόν, γιατί:
α. στρίβει τρελά
β. φρενάρει με άγκυρες
γ. δε σε πουλάει ποτέ, αντιθλέτως σε κάνει "μάγκα" και τιμονάρα
δ. φορτωμένο πάει όπως και ξεφότρωτο
ε. δε λέει όχι στις κακουχίες της πόλης και συνήθως τα παπιά το.... εμποδίζουν
στ. όταν μιλάμε για μηχανές, είναι παραπάνω από άνετο, απλώς το Vara σε αυτόν τον τομέα υπερέχει. Αλλά μόνο σε αυτόν
ζ. αμα το 'χεις, πάει χώμα τρελά!!! Ένα κλικ κάτω από 990 και πολλά πάνω από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί με 1000 κυβικά και τρακτερωτά λάστιχα

Και κάτι πεζό... κρατάει τιμή μεταπώλησης ακόμα και σήμερα και στο δείκτη κεφαλογυρίσματος είναι ψηλά
Reply With Quote
Παλιό 18-08-2012, 15:10
ltsiorak Ο/Η ltsiorak βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: veroia
Μoto: VFR 1200 DCT, HONDA VARADERO 1000, XT 660R,

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από J-P-HELLAS Εμφάνιση μηνυμάτων
συγνωμη, αλλα εσυ ξερεις καμμια εταιρια που βγαζει μηχανες ή αμαξια,
και δεν βγαζουν προβληματα? σε καποιο ποσοστο απο αυτα που παραγει?
υπαρχει ενα ποσοστο που εχει ζημιες, και αναφερονται εδω μεσα, αλλα υπαρχουν και οι αλλοι που δεν εχουν το παραμικρο,
και βεβαια οσο πιο ακριβο ειναι το προιον τοσο ακριβα ειναι και τα ανταλλακτικα,
δεν ξερω τι μηχανη-ες εχεις, αλλα αν μπεις στα αντιστοιχα φορουμ, δεν υπαρχει κανενας με προβληματα?
τωρα για τις συγκρισεις με τις αλλες εταιριες,π.χ οταν υπηρχε το 1150gs, ο αντιπαλος ηταν το varadero, το οποιο χρυσοπουλησε λογω οτι ηταν λιγοτερο ογκωδεις και λιγο πιο ελαφρυ απο το 1150 και ηταν και honda, οταν ομως βγηκε το 1200 που ηταν πιο ελαφρυ και λιγοτερο ογκωδεις και πιο ευκολογηδητο απο το varadero, ολοι πουλησαν το varadero και πηραν 1200, τη σημερον εποχη ακομη ο ανταγωνισμος δειχνει οτι δεν εχει ξεπερασει το 1200, π.χ ειναι πιο βαρια, ειναι πολυστροφα, δεν εχουν το στησιμο για ελλαδα ειναι πιο πολυ για εθνικες οδους,
ασε που οι πιο πολλοι που θα αγορασουν σε αυτα τα λεφτα 15.000-20.000 δυσκολα να παρουν αλλη μαρκα εκτος απο bmw ή honda, οποτε αφου η honda δεν εχει κατι αξιολογο στην κατηγορια τοτε η bmw ειναι μονοδρομος
,

θα συμφωνισω με το φιλο, το GS καταντισε να ειναι μονοδρομος, ολοι μας λατρευουμε τις μηχανες και την αξιοπιστια , δυστυχως ομως ολες οι εταιριες δεν θελουν πλεον τετιου ειδους μηχανες... ετσι περιμενουμε να δουμε, νομιζω οτι αν το νεο GS παει στα χναρια του crosstourer τοτε ολοι μας ειμαστε για triumph και explorer....
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης