![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Πισω φρενο???? Τι ειναι αυτο??? Integral ABS...... next plz!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Άκου να μπερδευτεί το integral. Όταν βάζεις μπρος μπερδεύεται η μίζα; |
|
|
|||
|
|||
|
Εμένα ρε παιδια η μηχανη μου, όταν καμμια φορα απο λάθος, πατησω το πίσω φρένο, μου βγάζει στο καντραν μια ένδειξη... μούτζα
!Το εχει παρατηρησει κανένας άλλος αυτο ;
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Με το πάτημα του πίσω φρένου δεν μπερδεύεται, αλλά απενεργοποιείται το integral και λειτουργεί πλέον σαν κλασσικό φρένο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστούμε.......αλλά επειδή τα θέματα "ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης" έχουν να κάνουν με την ασφάλεια μας, παράκληση όταν δημοσιεύονται άρθρα να γράφεται και η πηγή τους για να αξιολογούνται από τον καθένα αναλόγως....
Last edited by Sakis; 15-10-2012 at 14:01. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εγώ όταν πρωτοπήρα τη δικιά μου! Είχε επίσης και ηχητικό μήνυμα "Τί κάνεις βρε μ**άκα;;;;;" ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Προσωπικά (χωρίς να είμαι μηχανικός) πιστεύω ότι η επιβράδυνση κατά 75% γίνεται με το μπροστά και κατά το 25% με το πίσω, χωρίς φυσικά να είναι απόλυτο. Ο συνδυασμός και των δύο είναι επιβεβλημένος. Όμως το πίσω φρένο μας προσφέρει την απόλαυση κατά το ντριφτάρισμα
, την οδήγηση με τον εμπρόσθιο τροχό στον αέρα (τώρα με τη κρίση οικονομία..στον ένα τροχό![]() ), την οδήγηση στο χώμα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Όπως τα είπες είναι. Το απόλυτο (70/30, 60/40, 50/50, 90/10.............) το κανονίζει αυτόματα η μηχανή.
|
![]() |
|
|