Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Αγαπητε μου φίλε,
Εγω δεν θα επαιρνα ΠΟΤΕ μοτοσυκλέτα που τα υγρα φρενων περνανε μεσα απο τις πλακες του τιμονιου!!! ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!! Οπόταν δεν θα μου τυχει ποτέ!!!!!
Και οι δαγκανες ειναι απο αλουμινιο αλλα εχουν ατσαλενιο helicoil εκει που βιδωνουν τα banjos ΓΙΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩς ΤΟΝ ΛΟΓΟ & ΣΚΟΠΟ. Ενω σε εκεινο το σημειο που εγινε η διαροη δεν ειναι δυνατη η τοποθετηση του (helicoil).
Ενα κλικ λαθος σφιξιμο στο banjo bolt (εκει που εγινε η διαροη) απο καποιο ''χερι'' που ''ξερει'' και λες αντιο στο σπειρωμα του αλουμινίου!! Διότι ατσαλενια βιδα σε αλουμινιο=ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ στο σφιξιμο!!! Τοση οση δεν φανταζεσαι!!! Χωρια που λογω της κινησης του εμπρος συστηματος εξασκουνται πιεσεις στο σημειο αυτο με αποτέλεσμα 1/10,000 περιπτωσεις το λασκαρισμα του banjo bolt και διαροη υγρών!! Οχι Κυριε ΠΟΤΕ δεν θα επαιρνα κατι τετοιο!!!!!!!!
|
Θα ήθελα να σου αναφέρω ότι στο προηγούμενο μοντέλο R1150GS η κάτω πλάκα δεν ήταν κούφια όπως του R1200GS αφενός,αφετέρου αυτό το διαπιστώσαμε εκ των υστέρων και νομίζω οτι μια καινοτομία για να εφαρμοστεί περνά από κάποια στάδια εκτίμησης,αρα ελέγχεται πρώτα,όμως ειλικρινά και εγώ προσπαθώ να καταλάβω το κέρδος σε ότι αφορά το βάρος από αυτό!
..όμως το σπουδαιότερο είναι ότι ο μάρτυρας της Εταιρίας στο Δικαστήριο δήλωνε οτι ήταν ψευδείς οι ισχυρισμοί μας ότι αυτή η κάτω πλάκα είναι κούφια..που υποτίθεται οτι είναι εκπαιδευμένοι !!!
Εχει ενδιαφέρον πως θα τοποθετηθούν σε ενδεχόμενη ενημέρωση της BMW στο Βερολίνο για τέτοιες λεπτομέρεις..στήν συνέχεια !
Ηρακλής.