GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 19-12-2010, 17:33
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: Αρχισαν τα οργανα.....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Arkas Εμφάνιση μηνυμάτων
Και η πλάκα είναι
πως εδώ,
η "γυναίκα του Καίσαρα",
ούτε φαίνεται αλλά ούτε και είναι τίμια...

.
ειναι μεγαλη #######!
Reply With Quote
Παλιό 19-12-2010, 23:22
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Αναρωτιέμαι αν αυτά που γράφεις, τα γράφεις γιατί τα πιστεύεις ή απλά για να τα γράψεις.
Και το έγραψα και σε άλλο ποστ. Εσύ έχεις τη δυνατότητα να σχολιάζεις και να κατακρίνεις, εγώ απλά βλέπω το μέλλον που φαντάστηκα για μένα και την οικογένειά μου όχι μόνο να απομακρύνεται, χάνεται εντελώς φίλε μου.
Εχοντας ζήσει σε καλά χρόνια, και σε ζηλεύω με την καλή έννοια, δε μπορείς ή δε θέλεις να αντιληφθείς ότι μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας, κι εγώ μαζί, χανόμαστε. Γράφω κάθε χρόνο στη μηχανή χιλιάδες χλμ προσπαθώντας να ζήσω, απλά να ζήσω φίλε μου, και τώρα χωρίς να ευθύνομαι πάνε 10 χρόνια και 3 πτυχία στράφι. Κι επειδή από τα 18 πάω σε όλες τις εκλογές και ψηφίζω, μακρυά από ιδεολογίες, αλλά αυτό που πιστεύω ότι τη δεδομένη στιγμή είναι το καλύτερο, έχω κάθε δικαίωμα να είμαι οργισμένος. .
Φιλε μου Γιατρέ εσυ βλεπεις το μελλον που φανταστηκες για σενα και την οικογενεια σου να απομακρυνεται και να χανεται εγω τι να πω που το εχτιζα, το θεμελιωνα, το ειχα σχεδον τελειωσει, επι 30 χρονια εργαζομενος, εκανα κι ενα παιδι, και στις 19/03/10 ολο αυτο γκρεμιστηκε και δεν εχω τιποτα?? Ποιος ειναι σε χειροτερη μοιρα εγω που πρέπει να ξαναχτισω αυτα τα 30 χρονια ¨η εσυ που μολις αρχισες???? Κι ομως δεν βαραω κανεναν και δεν βριζω κανεναν!! Γιατι? γιατι αναγνωριζω την δικια μου συμμετοχη στην καταντια αυτης της χωρας!!!!
Εγω φιλε μου ΔΕΝ εχω την δυνατοτητα ΠΙΑ να γραψω χιλιαδες επι χιλιαδων χιλιομετρων οπως εκανα μεχρι περυσι!!! Εσυ εχεις!!! Κι ομως ζω!!! και ζω αξιοπρεπως!!!
Αν μπορουσαν και ηθελαν να το κανουν ολοι αυτο τοτε θα βαζαμε το κεφαλι κατω θα δουλευαμε και θα σταματουσαμε να ζηταμε και μονον να ζηταμε!! Θα δουλευαμε και μαλιστα περισσοτερο απο πριν για να ανασανουμε γρηγοροτερα!!! Χωρις απεργιες και στασεις εργασιας επιβαρυνοντας ολους τους αλλους επαγγελματιες και μη!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Το τελευταίο που έγραψες μέσα στα εισαγωγικά,είναι ανάξιο σχολιασμού. Τις "ευφυείς" προσβολές καλύτερα να μην τις γράφεις.
Φιλε μου, οσο γραφονται υβριστικα σχολια προς το προσωπο μου (δες σχετικα προσφατα ποστ στα μηχανολογικα), οσο γραφονται ρατσιστικα σχολια για αφγανους και πακιστανους πεινασμενους απο αυτους που δεν εχουν πεινασει ποτε αλλα τους ενοχλει και κρινουν μονο απο το χρωμα της φυλης προσβαλλοντας εμενα σαν Ελληνα και την χωρα ολοκληρη τοτε φιλε μου θα γραφω οτι θελω και οπως το θελω!! Αν καποιοι θιγονται απο αυτα που γραφω να ανακαλεσουν τα παραπανω ρατσιστικα και θα ζητησω κι εγω δημοσια συγνωμη απο ολους αυτους!!!
Και που΄σαι, οτι γραφω στο πληκτρολογιο το λεω και face to face στους καφεδες και στις λιγες εκδρομες που λαμβανω πια μερος......δεν κρυβομαι σαν μερικους μερικους!!
Reply With Quote
Παλιό 19-12-2010, 23:31
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Φιλε μου, οσο γραφονται υβριστικα σχολια προς το προσωπο μου (δες σχετικα προσφατα ποστ στα μηχανολογικα), οσο γραφονται ρατσιστικα σχολια για αφγανους και πακιστανους πεινασμενους απο αυτους που δεν εχουν πεινασει ποτε αλλα τους ενοχλει και κρινουν μονο απο το χρωμα της φυλης προσβαλλοντας εμενα σαν Ελληνα και την χωρα ολοκληρη τοτε φιλε μου θα γραφω οτι θελω και οπως το θελω!! Αν καποιοι θιγονται απο αυτα που γραφω να ανακαλεσουν τα παραπανω ρατσιστικα και θα ζητησω κι εγω δημοσια συγνωμη απο ολους αυτους!!!
Και που΄σαι, οτι γραφω στο πληκτρολογιο το λεω και face to face στους καφεδες και στις λιγες εκδρομες που λαμβανω πια μερος......δεν κρυβομαι σαν μερικους μερικους!![/QUOTE]
νομιζω οτι οι λαθρομεταναστες κριθηκαν για τις πραξεις τους στην πατρα...
δηλαδη το σπασιμο του μαγαζιου του γιαννη......
αν γραφουμε σε αυτο το ποστ,επηρεασμενοι απο κατι αλλο,θα χασουμε τον μπουσουλα....
Reply With Quote
Παλιό 19-12-2010, 23:35
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
ειναι μεγαλη #######!
καλα...!
ειναι παλιοκοριτσο!

ολα καλα τωρα?
(σε σενα που μου το σβησες το λεω!)
Reply With Quote
Παλιό 19-12-2010, 23:44
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ's Avatar
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Ο/Η ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS ADV - R 1200 RT - X9 500 EVO - VESPA 200E '86

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
καλα...!
ειναι παλιοκοριτσο!

ολα καλα τωρα?
(σε σενα που μου το σβησες το λεω!)
..... καλά ...
Reply With Quote
Παλιό 20-12-2010, 00:05
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Fuji Εμφάνιση μηνυμάτων
Έτσι.

Και να μη βάζουμε όλους τους πολίτες στη λάσπη. Υπάρχουν άνθρωποι, που δουλεύουν παραγωγικά (δε μας ενδιαφέρει ο τομέας) και αποδίδουν τους φόρους τους. Αυτούς, τέτοιοι πολιτικοί, δεν τους κάνουν να αγανακτούν, και να νιώθουν οι μαμάκες της υπόθεσης;

Φυσικα και αγανακτουν αλλα μηπως μαζι με τα χλωρα καιγονται και τα ξερα? πως να τα ξεχωρισεις??????

Απόσπασμα:
Και οι άλλοι πάλι, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, που παίρνουν τα φάρμακα και το ψωμί τους βερεσέ, και απέδωσαν στο κράτος ότι έπρεπε ως ενεργοί εργαζόμενοι; Τι να αισθανθούν για τον "μαζί τα φάγαμε" ;

Η χαμηλοσυνταξιουχοι ειναι χαμηλοσυνταξιουχοι διοτι οταν επρεπε να πληρωσουν τις εισφορες τους στα ταμεια ΔΕΝ το εκαναν παρα τα ετρωγαν κατα το δοκουν!!! ''Σιγα να μην πληρωνω ΕΓΩ το κρατος'' ελεγαν τοτε!! Τωρα λενε ''δεν μπορω να ζησω'', στερνη μου γνωσι να σ'ειχα πρωτα!!! Εγω δεν ξερω κανεναν Δ.Υπαλληλο, Ι.Υπαλληλο να παιρνει κατω απο 1300ε συνταξη καθαρα!!! Αντιθετα ξερω πολλους ελαιοχρωματιστες, οικοδομους, μαρμαραδες, πλακαδες που ναι παιρνουν συνταξεις της πεινας!! Ομως οι ιδιοι μεχρι σημερα αν και γκρινιαζουν για το υψος της συνταξης εξακολουθυν να υοπερασπιζονται το ''Σιγα να μην πληρωνω ΕΓΩ το κρατος''!!!!
Αρα μαζι τα τρωγανε!!!

Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Και τα σχολεία με τα ανύπαρκτα κονδύλια, που χρωστάνε ακόμα το περσινό πετρέλαιο, χρωστάνε το χαρτί, τα μελάνια, ότι αναλώσιμο είδος, έχουν απλήρωτες καθαρίστριες, και δεν έχουν χρήματα ούτε για τα είδη πρώτων βοηθειών για το φαρμακείο τους; "Πρώτα ο μαθητής" όμως ...;

Αυτο να το ρωτησεις στους υπευθυνους προμηθειων του καθε σχολειου με τετοια προβληματα που μαζι με αλλους τα τρωγανε!!!!

Απόσπασμα:
Και τα νοσοκομεία και κέντρα υγείας της επαρχίας, με τις ελλείψεις σε ιατρικό γαι νοσηλευτικό προσωπικό; Η Σκόπελος αυτή τη στιγμή, έχει στο κέντρο υγείας έναν προσωρινό παθολόγο, που αναπληρώνει τον μοναδικό παθολόγο - διαυθυντή του κέντρου, που αρρώστησε ο άνθρωπος απ' το φόρτο της δουλειάς, ένεκα ο μόνος γιατρός του νησιού. Και μια φορά (αν κάτσει ο καιρός) την εβδομάδα έχουμε παιδίατρο! Απ' τον Σεπτέβρη, τις 4 φορές που 'χω πάει με τα παιδιά άρρωστα κι αγκαλιά, τον έχω πετύχει τη μία! Τα είδη περίθαλψης - πρώτων βοηθειών, τα αγοράζουμε από το φαρμακείο, και μετά πάμε από κει! Το ίδρυμα είναι άδειο. Ή γίνεσαι καλά, ή πας Βόλο (κι αν έχει απαγορευτικό, απλά προσεύχεσαι...)...;

Οταν το 1985 ο κατσιφαρας πηγε να κανει υποχρεωτικη την επανδρωση με Δημοσιους γιατρους τα υπο συσταση τοτε κεντρα υγειας στην επαρχια οι γιατροι του νεοσυστατου ΕΣΥ τοτε κανανε απεργια εβδομαδων!!! παρελυσε ολο το νοσοκομειακο συστημα!! Και εγκαταλειφτηκε η ιδεα προσωρινα δηλαδη ''τιποτε μονιμοτερο του προσωρινου''!!!
Φυσικα αφου η μασα γιατρων, εταιρειων ακι φαρμακοποιων ηταν στα μεγαλα κεντρα και δη στην Αθηνα!!! Που ησουνα τοτε εσυ και οι αλλοι αξιοτιμοι επαρχιωτες αλλα και οι Αθηναιοι, Θεσσαλονικεις κ.λ.π? Κατεβηκε κανενας σας στους δρομους να διαδηλωσει και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ να πανε με το ζορι γιατροι στην επαρχια??? Οχι φυσικα!!

Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Τι να νιώσω λοιπόν, για τους έχοντες την εξουσία, όταν απ' τη μια επικρατεί αυτή η διάλυση, κι απ' την άλλη αυτοί απλά αδιαφορούν, έχοντας στο μυαλό τους την πάρτη τους και μόνο;

να μην τους ψηφισεις αυτο να κανεις και να νοιωσεις!! Οσο δεν εκλεγονται τοσο θα συνηδοτοποιουν τα λαθη τους, ενω οσο εκλεγονται λενε ''δεν βαριεσαι'' ραγιας ειναι ο Ελληνας!!

Απόσπασμα:
Πως να αντιδράσει ένας άνθρωπος που πνίγεται από αυτά, που ούτε το 1/100 δεν έγραψα; Τι θα κάνει ο άνεργος πατέρας, που δε μπορεί να θρέψει τα παιδιά του; Θα δει τον βουλευτή στο δρόμο, και θα του φιλήσει το χέρι;

Η ζωη ειναι γεματη εκπληξεις, δυσαρεστες και ευχαριστες!!! Τωρα ζουμε μια δυσαρεστη, ομως τοσο καιρο τι καναμε? Σχεδον προκαλεσαμε αυτην την δυσαρεστη εκπληξη!!! γιατι οταν κερδιζαμε δεν ακουμπουσαμε μια δεκαρα στην ακρη? γιατι οτι βγαζαμε το καναμε αυτοκινητα και διακοποδανεια?? Μηπως ξεχασες οταν περυσι δοθηκαν ελαφρυνσεις για τα μεγαλου κυβισμου αυτοκινητα ποσα 3λιτρα και βαλε πουληθηκαν? Πως να μην πεινασουμε μετα οταν 10 βγαζαμε και 11 ξοδευαμε????

Απόσπασμα:
Μάλλον όχι ...

Ας μην καταδικάζουμε τις αντιδράσεις του κόσμου. Ο καθένας έχει τα βιώματά του, κουβαλάει τον καθημερινό του σταυρό, κι έχει το λόγο των πράξεών του.
Ωραια λοιπόν, εγω που εζησα μια ζωη συνετη (λεμε τωρα), εγω που παντα αποταμιευα και τωρα ζω αξιοπρεπως παρα την 8μηνη ανεργια μου, πως θα σου φαινοταν αν οταν σε εβλεπα στον δρομο σε εσπαγα στο ξυλο θεωρωντας σε εν μερη και κατα ποσοστο αναλογο (οπως εχω γραψει πολλακις) υπαιτιο γαι την σημερινη καταντια της χωρας?
Αντε λοιπον να παρουμε τα οπλα και ολοι να στραφουμε εναντιον ολων, δικαιων και αδικων!! Ειναι σωστό αυτο?
Δεν θα ηταν καλυτερα να δουμε τι μπορουμε να κανουμε εμεις και ο καθενας απο την μεριά του για να μην χαντακωνουμε περισσοτερο τους επαγγελματιες και τυος εργαζομενους σε αυτους στην μαυριλα με τις απεργιες και τις πορειες??? Μηπως θα επρεπε να δουλεψουμε περισσοτερο για να αναπτυχθη αυτη η χωρα και να γινει πιο ανταγωνιστικη δημιουργωντας νεες θεσεις εργασιας? "η μηπως επειδη ο μισθος μας μειωνεται να απεργουμε διεκδικωντας με αυτον τον τροπο κα περαιτερω μειωση του????
Reply With Quote
Παλιό 20-12-2010, 00:10
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
νομιζω οτι οι λαθρομεταναστες κριθηκαν για τις πραξεις τους στην πατρα...
δηλαδη το σπασιμο του μαγαζιου του γιαννη......

αν γραφουμε σε αυτο το ποστ,επηρεασμενοι απο κατι αλλο,θα χασουμε τον μπουσουλα....
Δηλαδη ρε Κωστα οι ημεδαποι αναρχικοι δεν εχουν κριθει ποτε για τις πραξεις τους ετσι δεν ειναι? αλλα ουτε και μας ενδιαφερει να κριθουν...ειναι δικα μας παιδια!! διοτι δεν ειδα την ιδια ρατσιστικη διαθεση απο τα μελη για κατι ημεδαπα καλοπαιδα που σπασανε τα μαγαζια στο κεντρο της Αθηνας προχθες και καθε λιγο και λιγακι και που κανανε την αθηνα βιετναμ το Δεκεμβρη του 2008!!!! Εμενα με αποζημιωσε κανεις γαι το μαγαζι μου (αν ειχα) που καηκε??? Γιατι δηλαδη θα πρέπει να τα βαζω με τους πειναλεους του Αφγανισταν και να μην αφησω αναπηρο εναν ημεδαπο που τα σπαει αν τον πιασω στα χερια μου???

Last edited by GeorgeP; 20-12-2010 at 00:12.
Reply With Quote
Παλιό 20-12-2010, 01:43
Xarleas Ο/Η Xarleas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Άλιμος
Μoto: H-D Road King 1450cc

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Εδώ Γιάννη θα διαφωνήσω λίγο μαζί σου ....

Αλλοίμονο αν φτάσουμε στο σημείο να φοβόμαστε να περπατήσουμε ...

Ακόμη κ οι πολιτικοί έχουν δικαίωμα στην "ελεύθερη κυκλοφορία" ....

Ο λαός αν δεν συμφωνεί, απλά δεν τον ξαναψηφίζει ...

Εν τοιαύτη περιπτώσει,

οι πολιτικοί, έπρεπε να κυκλοφορούν μόνο με ελικόπτερο ...

Σπίτι - βουλή, βουλή - σπίτι ...

Γιατί όλοι έχουν και κάποιους "αντίπαλους" πολιτικά

και θα κινδυνεύουν να "μαλιοτραβηχτούν" από τους "απέναντι" ....

Όσο για την επίθεση στον Χατζηδάκη, στον τωρινό πρόεδρο της ΓΣΕΕ, όπως κ στον προηγούμενο

κ πάλι θα διαφωνήσω ....

Οι επιτιθέμενοι, κρύβονται πίσω απ' την ανωνυμία του όχλου

κ σαν μπουλούκι επιτίθενται 10,20,50,100 .... σε έναν άνθρωπο ... (ας έχει κ έναν σωματοφύλακα)

Αυτό το γεγονός μου θυμίζει τους χουλιγκάνους των γηπέδων,

που όταν ΕΝΑΣ απ' την αντίπαλη ομάδα πέσει κάτω,

του επιτίθενται καμιά πενηνταριά κ τον κλωτσάνε μέχρι .... αναισθησίας (αν όχι θανάτου) ....

Αυτό λοιπόν δεν είναι αντριλίκι κ μην κατηγορούμε αυτούς που κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο,

αλλά κ αυτούς που κρύβονται στην ανωνυμία του όχλου ....
Είπαμε οτιδήποτε άλλο αλλά βία είναι ΛΆΘΟΣ... Εξάλλου ΔΕΝ βαράμε ΚΟΡΊΤΣΙΑ...Χε
Reply With Quote
Παλιό 20-12-2010, 02:20
vasorfa Ο/Η vasorfa βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Xarleas Εμφάνιση μηνυμάτων

γεια σου ρε νικόλα με τα ωραια σου!
Reply With Quote
Παλιό 20-12-2010, 09:41
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Xarleas Εμφάνιση μηνυμάτων
παλιoπ**** ομως πολιτικους που εχουν φαει με δεκα μασελες βαραμε ε?
δε βαραμε?

Last edited by Arkas; 20-12-2010 at 10:55.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης