![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί ρε παιδιά τόση επιστήμη για να αποφεύγουμε τα ραντάρ ανίχνευσης ταχύτητας;
Για να μας βλάψουν τα χρησιμοποιούν; Τα χρησιμοποιούν μάλλον για να προστατεύσουν το δημοκρατικό δικαίωμα που έχουμε όλοι μας να κυκλοφορούμε με ασφάλεια και να μην απειλείται η ζωή μας από από τον κάθε ένα που βγάζει τα απωθημένα του στους δημόσιους δρόμους. Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι είναι θεμιτό ή μαγκιά να υπερβαίνετε το όριο ταχύτητας οδηγώντας ανάμεσα στους συνανθρώπους σας; Έχετε δει ποτέ άνθρωπο μες τα αίματα να ξεψυχάει μπροστά στα μάτια σας με εκείνο τον ανατριχιαστικό ρόγχο της τελευταίας εκπνοής; Δυο φορές το έχω δει ζωντανά, μηχανόβιο στη Γλυφάδα και πεζή γυναίκα στου Παπάγου και πάρα πολλές άλλες φορές αντίκρυσα σώματα που είχαν ήδη ξεψυχήσει όταν διερχόμουν και όλα γιατί κάποιος "έτρεχε" πολύ. Ή νομίζετε ότι εμείς είμαστε μάγκες, ξέρουμε που και πως τρέχουμε και δεν συμβαίνουν αυτά σε μας; Αν πηγαίνουμε με το όριο, θα μας απασχολήσει ποτέ το θέμα του εντοπισμού μας από ραντάρ; 3 φορές με έχουν "χτυπήσει" ραντάρ στα 28 χρόνια που οδηγάω και είχαν απόλυτο δίκιο, καλά μου έκαναν που μου έκοψαν το πρόστιμο και ίσως να με έχουν προφυλάξει τώρα από χειρότερα που πιθανόν να έκανα αν ήξερα ότι θα παρανομούσα ανενόχλητος. (Τη μια φορά μου έδειξαν και το νούμερο που ανάγραψε το ραντάρ και μουρμούριζα απο μέσα μου: "Για κοίτα ρε, ακριβώς τόσο πήγαινα!!!") Να εύχεστε να γεμίσει ο τόπος ραντάρ ανίχνευσης ταχύτητας γιατί ο φόβος φιλάει τα έρημα και κυκλοφορούν και τα παιδιά μας εκεί έξω... Πολύ το χαίρομαι όταν βλέπω τις κάμερες ταχύτητας στο δρόμο ή όταν βλέπω τον αστυνόμο να με σκοπεύει με το doppler όταν περνάω μπροστά του! Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερη από τα βιντεάκια που κυκλοφορούν στο ίντερνετ και ειλικρινά λυπάμαι για όσους από μας έχουν βιώσει παρόμοιες τραγωδίες με γνωστά και συγγενικά τους πρόσωπα είτε γιατί "έτρεχαν" αυτά, είτε γιατί "έτρεχε" κάποιος άλλος και τους στέρησε το αυτονόητο δικαίωμα... (Τι κακό κι αυτό με τις μανάδες που κρατάνε τα μωρά τους αγκαλιά για να τα "προστατεύσουν"...) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και τα μετρα τις τροχαιας τις περισοτερες φορες ειναι απλα εισπρακτικα. |
|
|||
|
|||
![]()
Από προσωπική μου πείρα, όπου βλέπω μεγάλη ευθεία (ανάμεσα σε λιβάδια και αγρούς) και ταμπέλα ορίου ταχύτητας (κατά τη γνώμη μου) απαράδεκτα χαμηλή, περιμένω πως πίσω από τον πρώτο θάμνο, θα συναντήσω ΡΑΝΤΑΡ .....
Τις περισσότερες φορές, είχα δίκιο .... ![]() ![]() georgeP, πολύ καλό το θέμα σου. Γράψε και άλλα να μας "φωτίζεις" !!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Λυπάμαι που το λέω και γω πολλές φορές μέσα στην απογοήτευσή μου, ότι είμαστε Ελλάδα και τίποτε δε θα γίνει, αλλά όντες ηττοπαθείς δεν θα διορθώσουμε ποτέ τίποτε. Μπορούν να γίνουν καλύτερα τα πράγματα, το έχω δει σε πολλά μέρη του κόσμου να δουλεύει. Αν τα ρίχνουμε στους "άλλους" και στους αστυνόμους που εμείς τους δίνουμε το δικαίωμα να μας γράφουν, μια ζωή μες την κακομοιριά θα είμαστε. Οδηγάω χιλιάδες χιλιόμετρα στην Β. Ευρώπη και το λιγότερο κάθε 2.000 χλμ που κάνω να συναντήσω κάποιον που με "τσαντίζει" με την οδηγική του συμπεριφορά. Έχω να πατήσω κόρνα πάνω από 3 χρόνια στο αυτοκίνητο. Όσο για την μοτοσυκλέτα, δεν έχω ιδέα πως ακούγεται το μπιπ της. Κατεβαίνω στην Αθήνα και προσπαθώ να επιβιώσω στο κάθε χιλιόμετρο από την αναρχία και την αγένεια των περισσότερων οδηγών. Άσχετο: Την τελευταία φορά στα φανάρια στο κέντρο, ένας τύπος σκούπιζε τη μύτη του και πέταξε το softex από το παράθυρο έξω. Είμαι δίπλα του και του λέω "τι κάνεις;;;". Με κοιτάει σαν ούφο. Την ξανασκουπίζει και πετάει και το επόμενο. Έχουν γουρλώσει τα μάτια μου μέσα από το κράνος και του γνέφω πάλι. Με ξανακοιτάει πολύ περίεργα. Είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι δεν τα πέταγε επίτηδες τα χαρτιά γιατί ΔΕΝ καταλάβαινε ότι αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό... Άντε να μιλήσεις για όρια ταχύτητας σ' αυτόν τον άνθρωπο που οδηγάει ανάμεσά μας... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
για μοτο κυκλοφορει αυτο αλλα ειναι ακριβόύτσικο http://www.radar-detector-shop.co.uk...motorbikes.php εγω χρησιμοποιω στο αυτοκινητο και στην μοτο αυτο http://www.bestradardetectors.net/PN...pni-rx7500.htm το οποιο δεν με εχει προδωσει ποτέ!! Ειναι και φθηνο (150ε) αλλα δεν νομιζω να υπάρχει στην Ελλαδα (εδω μονον φθηνα αναξιοπιστα εχουν ¨η ακριβα και αξιόπιστα όπως αυτό http://www.radarbusters.com/motorcyc...ardetector.cfm) Last edited by GeorgeP; 17-03-2009 at 12:34. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπράβο Γιώργο. ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΑΣ !!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο το ποστ και κατατοπιστικό
Αλλά ακόμα καλύτερα τα βιντεοκλίπ που θα έπρεπε να ήταν διαφημιστικά σποτ στην τηλεόραση |
|
|||
|
|||
![]()
:sm5::sm5:
|
|
|||
|
|||
![]()
πολύ κατατοπιστικά αυτά και θα τα έχω στον νου μου. Δεν καμαρώνω αλλά με έχουν σταματήσει 3 φορές με τι ΙΧ σε 2 χρόνια,με έσκισαν και καλά έκαναν . Τώρα θέλω να ρωτήσω τους φίλους που δεν έχουν στο αίμα τους την ταχύτητα και δεν μας νιώθουν τους όντος μαλ…κες γρήγορους!!! αυτοί είναι όλοι εγκρατής στους νόμους ή νομίζουν πως μόνο η ταχύτητα σκοτώνει τους άλλους? Είναι πολύ αυτοί που καπνίζουν και επειδή οι συνέπειες είναι μακροπρόθεσμες σε αυτούς και τους τρίτους δεν το καταλαβαίνουν. Το λέω σαν ένα απλό παράδειγμα και ας μην είναι τόσο σχετικό και το τονίζω πως καθώς περνάν τα χρόνια , νοιώθω περισσότερο το συναίσθημα του φόβου για την ταχύτητα αλλά το βασικότερο είναι η οδική παιδία που μας οδηγεί σε λάθος εκτιμήσεις και βλακώδη ατυχήματα, κινητό, προτεραιότητα, καθρέφτης κ.τ.λ. η ταχύτητα φαίνεται με ποιο μακάβρια αποτελέσματα το στοπ όχι που θα σκοτώσει τον μοτοσικλετιστή που ο μαλ... ας όπως τον αποκαλούν έτρεχε στον δρόμο του
φιλικά |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τελος παντων ειανι στην κριση του καθε ενος απο εμας που θα ανοιξει το γκαζι, αν το ανοιξει στα στενα μεσα θα σκοτωθει και ο ιδιος αλαλ θα παρει κι αλλους στον λαιμο του!!! |
![]() |
Tags |
bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|