![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
το θεμα να μηνη για να θυμαται ο κοσμος οτι καπου καποται υπηρχε κε ενα τετιο μηχανακη κε οι ευρωπεοι το χλεβαζαναι κε καπιος ελεγε καλα σχολεια πρην κληση το εργοστασειο καπου στην ασια !!! Last edited by giclas; 28-03-2012 at 15:08. |
|
|||
|
|||
![]()
Για τους Κοντούληδες άλλωστε κυκλοφορεί βαρβάτή φήμη σχετικά με την κάτω κίνηση,πλούσια προσόντα,όχι ότι με νοιάζει απλά λέω
![]() Send from my SE Xperia Arc S White beast |
|
|||
|
|||
![]()
παρακαλω τους admin να βγαλουν αυτο το θεμα το εξαντλησαμε και παραδεχθηκαμε οτι αυτος ο μοτοσακος ειναι μετριος και χλιαρος
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλό σας απόγευμα................... |
|
|||
|
|||
![]()
Για το πρώτο ανταποδίδω.
Για το δεύτερο όσον αφορά τον ΑΠΟΕΛ πίστευα σε μια νίκη του. Για μένα φίλε είναι νικητής και άς έχασε. Μπράβο στα παιδιά εδώ που έφτασαν. Για το τρίτο και τελευταίο δεν θα το σχολιάσω. Μπορείς να την οδηγήσεις μόνος σου και να βγάλεις συμπεράσματα. Πιστεύω όμως ότι είναι κρυφός καημός αυτή η μοτοσυκλέτα. Καλό σου απόγευμα Μιχάλη. Να σε πάρω τηλ.................... |
|
|||
|
|||
![]()
φυλε Ναπολεον Γ. την μηχανη την οδυγησα εχει γκαζια μα πολλα γκαζια ομως μεχρη εκη
της λυπη η προσωπηκοτητα μια mega on/of τη να τα κανη τα γκαζια μετα τα 200 χιλ. αν θελεις πιο μεγαλη τελικη περνης ενα χαγιαπουσα κε καθαρησες ! το χοντακη εχει καλα φρενα δουλευη το τραξιον εχει καλη προστασεια απο τον αερα ομως αυτο το εργαλειο ηρθε για να κτηπηση το BMW 1200 ADVENTURE οπως κε το τενερε κε το ντουκατι πουντα ? εγω αυτο που αναροτιεμαι κε λεω οι Γερμανοι τους αφυσαν ολους να κανου πεχνηδη κε θα ερθου με ενα adventure κε θα τα παρουν ολα κε πρωταθλημα κε κυπελο ! θα εχει power sta 135 περηπου για μενα ειναι κε πολλα ενα τορκ 14 kg/nm μια τεληκη 220-230 δεν χρειαζεται περησοτεροι για ον/οφ κε πολυ πυθανον να ειναι κε αυτοματο τετρονικ κατι εκη κε μακρια απο τον ανταγονησμο με λυγα λογια η βασηλησα ξενα στο θρονο της που εδω κε 30 χρονια δεν την ταραξε κανης !! βλεπης πολα μηχανακια που μετα απο μια 15 ετεια απο τη παραγωγη τους τα θαυμαζης !!! για αυτο σου λεω ελα στο σοστο το δρομο να δης το φως το αληθηνο ! Last edited by giclas; 28-03-2012 at 16:03. |
|
|||
|
|||
![]()
Για να δώ το φώς πρέπει πρώτα να μου βγεί η σύνταξη. Μέχρι στιγμής ούτε τα θαύματα του Λοβέρδου δεν με σώνουν..................
|
|
|||
|
|||
![]()
Την είδα σήμερα.
Δεν μου άφησε αρνητική εντύπωση,αρκετα καλοφτιαγμενη φαινεται,πολυ καλη ποιότητα πλαστικών και δείχνει στιβαρη σάν κατασκευη. Το διαφορικο πολυ καλοφτιαγμενο,ελπίζω να βγει και αξιόπιστο. Οι ζάντες άψογες επισης. Η ζελατινα δεν μου άρεσε καθόλου και δεν κολλάει με την υπόλοιπη μηχανη,θελει ζελατιναρα,ΑΣΕ που απο κάλυψη θα ειναι και άστα να πανε. Σε λευκο δεν μου άρεσε καθόλου,όπως και καμία μηχανη λευκού χρώματος. Στο κόκκινο να δείχνει φοβερά. Θελει εξοπλισμό βέβαια γιατι σκέτη μου φάνηκε αίσχος όπως και το απλό gs...πολυ γύμνια.τα χω συνηθίσει τουμπανιασμενα τα εργαλεία. Με τα εξτραδακια της θα δείχνει κούκλα. Η αλήθεια ειναι οτι την περίμενα μικρότερη σαν μέγεθος αλλα τελικα έχει μια χαρα μέγεθος,δεν ειναι μικροκαμωμενη όπως είχα διαβάσει κάπου. Δεν το περίμενα αλλα τελικα ειναι συμπαθητική μοτοσυκλέτα. Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τρόποι καλής συμπεριφοράς στο τραπέζι… (Παγκοσμίως!) | black_hawk | Κόσμος | 6 | 31-12-2011 11:10 |
Στη μαζική παραγωγή το Honda Crosstourer | paliouras39 | Άλλες εταιρίες | 12 | 26-10-2011 00:35 |
ΝΕΟ HONDA CROSSTOURER (ex VARADERO) | IOTH1X | Άλλες εταιρίες | 1 | 27-05-2011 20:40 |
Honda NT 700 VA vs Suzuki AN 650 Exec ABS Ένα μίνι συγκριτικό | siraxanz | Άλλες εταιρίες | 48 | 10-05-2011 09:24 |