![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() τι ειναι για σενα το δημοσιο? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κατα μιαν αλλην εννοια κλεφτης δεν ειανι μονον αυτος που δινει τα μυρια για να επωφεληθει και ο ιδιος αλλα και αυτος που τα δεχεται αφου πληρωνει μιζες αλλα και επωφελειται ο ιδιος για εργο που κοστιζει 1000ε και χρεωνει 100,000ε!!! |
|
|||
|
|||
![]()
αουα (όπως πάντα)
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
λεμε να δινονται με διαφανεις διαδικασιες και να ειναι τα ποσα αντιστοιχα της αξιας των εργων! και που σαι...,τα παντα ξεκινουν απ αυτον που τα δινει!αν δεν υπηρχε αυτος που τα δινει δε θα υπηρχε κι αυτος που τα παιρνει... ![]() και ολα ξεκινουν απο το κεφαλι οπως ειναι ξεκαθαροτατο! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φοβάμαι όλα αυτά, που θα γίνουν για μένα
Χωρίς εμένα…… Ο Κρίστιαν Ράιερμαν, ο γερμανός δημοσιογράφος του περιοδικού «Der Spiegel» που υπέγραψε το ρεπορτάζ το οποίο αναφέρεται στην έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, δηλώνει κατηγορηματικά ότι η ελληνική κυβέρνηση ήταν αυτή που απευθύνθηκε στις γερμανικές και ευρωπαϊκές αρχές ζητώντας τις εκτιμήσεις τους σχετικά με ενδεχόμενη έξοδό μας από το κοινό νόμισμα... |
|
|||
|
|||
![]()
μα ποιους τωρα πανε να παιξουν,ποιους πανε να δουλεψουν...
η ελλαδα ειναι ηδη στο φουντο.τι στο διαολο θελουν,να φανε κι αλλα??? Last edited by taksidiotis; 10-05-2011 at 12:50. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μακάρι να μην είμαι μάντης κακών, αλλά προς το παρόν αυτά είναι τα ορεκτικά τους. Για να τους ανοίξει η όρεξη και να δουν τις αντιδράσεις μας. Όσο δεν αντιδρούμε, τόσο θα μας παίρνουν περισσότερα. Το κυρίως πιάτο έπεται. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το παλιό μνημόνιο-Η ιστορία επαναλαμβάνεται μετά 167 χρόνια | kgs | Ελλάδα | 6 | 08-10-2010 20:30 |
Διαρροή: Είναι αυτό το επόμενο iPhone; | gsmaniac | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 25-04-2010 18:48 |
Είναι το γκολ έγκυρο ;;;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αθλητισμός | 12 | 22-03-2010 16:45 |
Είναι τρελός. Έχω μείνει άφωνος. Δείτε το. | Black_Shadow | Αστεία Video | 20 | 11-08-2009 11:51 |
Είναι γεμάτο το βάζο; | yannis | Διάφορα | 6 | 08-03-2009 21:09 |