![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εισαι των ακρων φιλαρακι......
![]() αν ηταν ετσι ολοι θα ηταν στα νοσοκομεια...... ![]() μια χαρα ειναι το ESA και δεν χρειαζεται πειραματισμους.... ![]() μιλαμε για gs και οχι για βαραντερο.... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οπως νομιζεις Κωστα μου....οπως νομιζεις!!!! Τωρα του που θα βαλει το ESA ενας αναβατης 120 κιλων, αφου αυτο εχει κατασκευαστει με γνωμονα τα 75 κιλα, ειναι κατι που θα μας το λυσει........ποιος???? Αλλα ειπαμε μιλαμε για GS και οχι Βαραντερο!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αν παω με την λογικη εγω θα εβαζα το συστημα στην θεση ''0"" δηλαδη χωρις προφορτιση, αν υπαρχει τετοια προεπιλογη!!! Μετα θα ακολουθουσα τα βηματα της ρυθμισης του sag που περιγραφω πιο πανω ψαχνωντας να βρω αυτα τα 20-30cm που μου χρειαζονται για να εχω το βελτιστο αποτελεσμα χρησιμοποιωντας ολες τις προεπιλογες που μου δινει το συστημα esa!! Δεν νομιζω να υπαρχει αλλος τροπος!! |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν καταλαβαινω που βλεπεις την ειρωνεια.
Εσυ μοναχα να σερνεις τα εξ αμαξης στους πάντες για τα παντα εισαι μαθημενος,με υφος 1000 καρδηναλιων. Γνωριζεις πλεων οτι γνωριζω πολλα απο μηχανολογια,αναρωτιεμε αν γνωριζεις εσυ κατι,ή απλα αναδημοσιευεις κειμενα που ειδες στο International Varadero forum. Δεν μου ειναι αδιαφορα αυτα που αναδημοσιευεις,απλα πρεπει να αναρωτηθεις ποσοι φιλοι ειναι σε θεση να βουτηξουν στα βαθια και να σκαλησουν την μοτο τους. Να γραψω κατεβατα ολοκληρα δεν θα το κανω,για κανενα. Αν ομως καιγεσε να εκπαιδευσεις τους φιλους φτιαξε κειμενα με φωτο ή βιντεο οπως κανει ο Γιαννης απο το Σολιγκεν. ![]() Οχι λογια παχια και εντυπωσιαμους.Εργα. Και παλι δεν καταλαβαινω που ειδες το σπαμ. Κα ι κατι αλλο.ΟΙ Μεταλλικα ειναι γκρουπ διεθνους αξιας. Εσυ εν το μεταξυ αν δεν σου αρεσουν ακου κανενα αραβικο αμανε. Το ιδιο εργο βλεπω παλι.Τον Γιωργο να κυνηγαει μαγισσες και να επικαλειται τους Αντμιν. Ζητα τους να με μπαναρουν και απο εδω,τα ξερεις τα κολπα πια.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οπως προειπα οι αντμιν εχουν τον λογο, εγω τελειωσα μαζι σου!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Ελπιζω μονο να σεβαστεις τον λογο σου.
|
|
|
|||
|
|||
|
Αρα με το ESA η BMW απλοποίησε, αν μπορούμε να το πούμε έτσι, το όλο σύστημα της ανάρτησης και το έκανε πιο εύχρηστο στον μέσο αναβάτη ή απλώς πουλάει φούμαρα; Eάν εγώ με το ESA δεν βρώ την κατάλληλη ρύθμιση που να με ικανοποιεί ή να με κάνει πιό ασφαλή στο δρόμο τότε τι γίνεται;
Last edited by aeriko; 09-10-2010 at 21:15. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Με την διαφορα οτι ο 100κιλος πρέπει να συμβιβασθει καπως!!! Για τον 120κιλο τα πραγματα δυσκολευουν ενω για εναν 140 κιλα ειναι πιο απλα τα πραγματα αφου το βαζει στην θεση ''για δύο'' (75+75) και λυνει το θεμα!!!!!! Αν καταλαβαινεις τι θελω να πω!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αλλα μην τους κατηγορεις δεν ειναι οι μονοι, ολοι οι κατασκευαστες στο σεταρισμα / κατσκευη των αναρτησεων των μοτοσυκλετων τους τα 75 κιλα ειναι ο τυφλοσουρτης!!!!! Για σκεψου και τους γιαπωνεζους......ποσοι ειναι 75 κιλα????
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Do It your Self 1 Ρύθμιση Βαλβίδων | soter3gm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 26 | 26-12-2010 09:51 |
| Ρύθμιση ανάρτησης GS 1200 ADV 07' | element | Τεχνικά θέματα διάφορα | 1 | 03-08-2010 23:31 |
| 1200 gs Ρύθμιση πίσω ανάρτησης | angpass | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 11-07-2010 12:42 |
| Συντήρηση μπροστινής ανάρτησης!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 29-04-2009 03:21 |