GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Γενικά - Μοτοσυκλέτα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 02-08-2010, 17:42
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Την Γνώμη σας -- Varadero is Good ?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ThanDim Εμφάνιση μηνυμάτων
....................................................

Στα σοβαρά όμως, επειδή δε νομίζω να μίλησα προσβλητικά στο μήνυμα μου, θα παρακαλούσα κι εσύ να προσέχεις λίγο τις εκφράσεις σου μιας και δε νομίζω να σου έχω δώσει κάποιο δικαίωμα!
Στο παρακατω μηνυμα σου η απαντηση μου

Απόσπασμα:

GeorgeP προσπαθείς σε έναν χώρο με κατόχους GS να αποδείξεις πως η GS είναι μάπα! Το λιγότερο που μπορώ να το χαρακτηρίσω είναι "άκυρο"!! Βάλε 100 λίνκς και φέρε ορκισμένους μηχανικούς πως έχεις δίκιο! Αυτό το κλικ που μας έχει κάνει δεν μπορείς να το "ξεκλικάρεις". Μπες σε κανα φόρουμ με TDM, V-strom, Harley ή vespa και προσπάθησε να κάνεις το ίδιο με τα δικά τους μηχανάκια. Τον ίδιο γέλωτα θα λάβεις!!!
Οπότε μη χαλάς την ζαχαρένια σου προσπαθώντας να αλλάξεις γνώμη σε κολλημένους. Άλλωστε κι εμείς την ίδια γνώμη έχουμε για σένα. Απλά καταντάει κουραστική αυτή η "σταυροφορία"! Έτσι, αφού κανείς μας - εξαιρούνται ελάχιστοι, οι οποίοι, μάλιστα, δεν φανατίζονται τόσο - δεν τρώει ψωμί από την BMW ή την Honda δέξου οτι υπάρχουν και άλλες μηχανές γύρω σου, εκτός από Vara, και πάρα πολλοί αναβάτες προτιμούν εκείνες!

Απόσπασμα:
Δεν ανοίγεις! Αλλά "όπου γάμος και γιορτή, η Βασίλω πρώτη"!! Όπου βλέπουμε μπλε γράμματα ξέρουμε τι θα διαβάσουμε!
Απο σημερα μωβ!!!!!!!

Απόσπασμα:
Και όπως είπα δεν βάζεις τον παράγοντα "αγάπη", "κλικ", ""απόλαυση" κτλ κτλ! Έχεις κολλήσει με τα νούμερα! Και τα στατιστικά! Αλήθεια, τι ζώδιο είσαι;;;;
η..... "αγάπη", "κλικ", ""απόλαυση" κτλ ειναι καθολα αποδεκτες!! Οπως εχω επισημανει παμπολλες φορες (δεν με διαβαζεις, δεν με διαβαζεις) αυτα δεν ειναι αρκετα για μενα οταν πρέπει να τρεχω καθε τοσο για ανακλησεις, οταν ενας ρελες κανει 140ε και ο οποιος χαλαει, οταν χρειαζομαι δετακια στον πρωτο χωματοδρομο γιατι φευγουν οι βιδες της ζελατινας, κ.λ.π. να μην τα αναφερω ολα..... και οταν δεν ξερω που θα με αφησει!!!!! και ειδικα οταν εχω δωσει 15000-20000ε!!! Στα 11000 του βαραντερο καπου τα αποδεχομαι αν συμβουν, στα 20000 προπελουχα ευρο ομως οχι!!!!!

Last edited by GeorgeP; 02-08-2010 at 17:44.
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης