![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Παναγιωτη μου, Εγω πάλι τα βλέπω πιο απλα τα πραγματα και δεν προσπαθω να φτιαξω ''συνεταιρους'' στο μυαλο μου αν και το εισοδημα μου πριν απολυθω φορολογουταν μεχρι και 40%!!!!! Ηταν καπου στις 40,000ε! καθομαι και σκεπτομαι και λεω ''ποσο φορλογειται ενας εργαζομενος οποιουδηποτε κλαδου στην ευρωπη...... τοσο, δες το http://rapidshare.com/files/6843381/taxation.pdf http://rapidshare.com/files/6843381/taxation 2.pdf Η διαφορα στην συνολικη φορολογια (φμυ.ασφαλιστικα κ.λ.π.) ειναι υπερ της Ελλαδας οπως θα παρατηρησεις κι εσυ. Γιατι να μην τα πληρωνω, οπως κανει ο καθε ευρωπαιος, για να εχω και περιθαλψη, και παιδικους σταθμους να αφηνω τα παιδια μου ολη μερα, και οικογενειακα επιδοματα και επιδοματα ανυπαντρων μητερων και, και..... οπως εχουν και οι λοιποι ευρωπαιοι? Γιατι πρέπει να θεωρω το κρατος ''συνεταιρο'' μου εγω ο ελληνας και να μην τον θεωρει ο Γερμανος ¨η ο σουηδός που πληρωνει περισσοτερα?? Για μενα ειναι τελειως λαθος λογικη αυτη!! Για μενα!!!!!! Αν πληρωνω εγω κανονικα το κρατος θα βρει τροπο να ελεγξει τους λιγους που δεν θα πληρωνουν, πως ομως να το κανει οταν ολοι ΔΕΝ πληρωνουν παρα μονον οι Ιδ.Υπαλληλοι? Δεν λεω για τους δημοσιους διοτι αν και παρακρατπυνται κανονικα οι κρατησεις αυτες δεν πανε εκει που πρέπει για να εχουμε αυτα που πρέπει!!! Αυτο ομως ειναι άλλο κεφαλαιο αμεσα ομως εξαρτημενο απο την προηγουμενη παραγραφο!!! Κανονικα Παναγιωτη θα επρεπε οσοι δεν εχουν αποδωσει φορους να δημευεται η περιουσια τους ακομα και αν αυτη εχει μεταβιβαστει σε συγγενη τριτου βαθμο συγγενειας και να πληστειριαζεται! Νομιζω οτι το τελευταιο εχει αρχισει να εφαρμοζεται ομως και γιαυτο σπευδουν κατι θαλαμηγοι με ξενη σημαια να αποπληρωσουν....χρωστουμενα!!!! Αλλα πως θα πιασει εσενα και εμενα που δεν πηραμε αποδειξη για το ταδε ρουχο ¨η αυτον που δεν εκοψε την αποδειξη ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ?? Αυτο ειναι το ΔΙΚΟ ΜΟΥ σκεπτικο και το θεωρω δικαιο αλλα ανεφαρμοστο σημερα!!! Οπως δεν μπορει να τα παρει πισω απο εμενα δεν μπορει να τα παρει πισω και απο τους άλλους που ΑΔΙΚΩΣ λυντσαρονται στον δρομο!!!! Οταν εσυ κι εγω δωσουμε πισω αυτα τα οποια ''κλεψαμε'' με το να μην παιρνουμε αποδειξεις για την καθε αγορα μας, δωσουν πισω αυτα που ''εκλεψαν'' αυτοι που δεν εκοψαν αποδειξη για αυτα που πουλησαν......τοτε θα εχουμε ολο το δικαιωμα να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ να δωσουν πισω τα ''κλεμμενα'' και οι άλλοι!!! Και αν δεν το κανουνε η τιμωρια μας δεν θα ειναι το λυντσαρισμα αλαλ το πεταμα τους εξω απο το Κοινοβουλιο!!!!! ΕΚΕΙ πονανε αυτοι Πανο μου!! Ειδες ο Χατζηδάκης? ''κατανοει'' ειπε ''την αντιδραση των πολιτων και δεν επιθυμω την ποινικη διωξη κανενος''!!!! Δηλαδη και βγηκε και απο πανω και εγινε και ηρωας στα ματια μερικων!! τι λοιπόν κερδισαμε? εκτονωση??? Εγω παντως προτιμω την 2ωρη εκτονωση μεσω σεξ παρα να γρονθοκοπω καποιον!!!!
Last edited by GeorgeP; 17-12-2010 at 16:42. |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πόσο ζημιογόνα είναι τα smartphones όταν δεν τα έχεις; | staren | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 13-08-2010 15:16 |
| Μάθετε τα πάντα για τα αντιβιοτικά | skippybi | Υγεία | 1 | 04-11-2009 20:26 |
| Πώς θα ήταν τα μωρά αν τα μεγάλωναν μόνο οι μπαμπάδες | zastava | Χιούμορ | 1 | 21-10-2009 18:38 |
| Θα τα εκατοστήσουν τα περισσότερα μωρά | skippybi | Υγεία | 4 | 06-10-2009 22:57 |
| Με τα φώτα αναμμένα θα κυκλοφορούν τα δίκυκλα!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 8 | 23-06-2009 18:36 |