GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 06-05-2011, 15:57
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700
Προεπιλογή Απάντηση: Κόμπλεξ κάποιων αστυνομικών

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Slane Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχω να σας διηγηθώ το δικό μου ευτράπελο. Είναι καλοκαίρι, πρόπερσι, ντάλα μεσημέρι & μην αντέχοντας τη ζέστη την ώρα που περιμένω το πράσινο να ανάψει έρχεται ένας ζητάς με ύφος brutal σερίφη να μου την πει που έχω το κράνος στον αριστερό μου αγκώνα.
- Δε μου λές νεαρέ το κράνος το έχεις για να προστατεύει το χέρι σου ;
- Ναι κύριε αστυνόμε
- Α είσαι και αυθάδης, κάνουμε και πλακίτσα ;
- Καμία πλακίτσα..
Βγάζω το κράνος από το χέρι μου & βλέπει καμιά 25ρια ράμματα που έχω κάνει στο παρελθόν μένοντας αποσβωλωμένος.
- Καλή σας μέρα κύριε αστυνομε ... (πάρτα ρε π#@στη !!!)

Καλημέρα και από εμένα. Σκοπός μου δεν είναι να σου κάνω παρατήρηση σε καμιά περίπτωση.
Ο/η αστυνομικός είναι δικό μας αίμα. Το σερίφης , το ύφος ,η πάρτα ρε… νομίζω δεν ταιριάζουν. Όλοι σε αυτόν τον τόπο προσφέρουν μια υπηρεσία, μικρή η μεγάλη. Καθένας βέβαια με της δυνατότητες που έχει. Απλά ήσουν λίγο υπερβολικός στην αναφορά σου και πιστεύω καλοπροαίρετος.
Ο/η κάθε ένστολος οφείλει και του οφείλουν τον ανάλογο σεβασμό.
Καλό σου Σαββατοκύριακο
Reply With Quote
Παλιό 06-05-2011, 16:04
264George Ο/Η 264George βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2011
Περιοχή: ΘεσσαLονίκη

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Uriah Heep Εμφάνιση μηνυμάτων
Yeahhhhhhhhhh!!!!

...και τις χειροπέδες να τις χρησιμοποιούν μόνο ...σαν ερωτικά φετίχ!

να είναι και καλοί χορευτές!

Reply With Quote
Παλιό 06-05-2011, 17:00
kostas_366 Ο/Η kostas_366 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Επίδαυρος-Κερατσίνι
Μoto: R 1100 gs και τώρα R 1150 gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nek21 Εμφάνιση μηνυμάτων
ΚΩΣΤΑ το συγκεκριμενο θεμα θελει πολυ μεγαλη κουβεντα.το συστημα τον πανελληνιων εξετασεων αφενος ειναι αξιοκρατικο αφετερου εχει φερει στους κολπους της αστυνομιας ατομα τα οποια δεν εχουν σχεση με το αντικειμενο,δεν το γουσταραν ρε παιδι μου απλα το εκαναν σαν επαγγελματικη αποκατασταση.απο την αλλη βεβαια εχει και παιδια πολυ αξια και φυσικα εχει ανεβασει το επιπεδο της αστυνομιας διοτι εχουν καποιο επιπεδο μορφωσης σε σχεση με τους παλιους αστυνομικους και γενικοτερα την παλια σχολη.τωρα αν θελεις τη γνωμη μου νομιζω πως θα επρεπε να υπαρχουν αυστηροτερα κριτηρια στις σχολες .δηλαδη ναι μπηκα στη σχολη επειδη εγραψα καλα στις εξετασεις αλλα θα μπορεσω να αντεξω την εκπαιδευση(που δεν υπαρχει στις σχολες στην ελλαδα)?σωματικα προσοντα και φυσικη κατασταση νομιζω οτι πρεπει απαραιτητα να βρισκονται σε ικανο επιπεδο στο μεσο αστυνομικο και φυσικα αριστη ψυχικη κατασταση.
Οκ Νεκτάριε, έχω καλυφθεί, γιατί εσύ σίγουρα έχεις καλύτερη άποψη μιας και τα ξέρεις καλυτερα τα υπηρεσιακά σου. Με άλλα λόγια από μέσα, μετα τίς πανελλαδικές να γίνει περισσότερη δουλειά. Και προσωπικά συμφωνώ κιόλας.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ltsiorak Εμφάνιση μηνυμάτων
Δηλαδι με απολυτηριο λυκειου δεν ειναι μορφωμένοι? απλά να είανι με ενα καλό βαθμό, δεν είανι ανάγκη να είανι κορυφή με δεκα διδακτορικα...

βασικα το πρόβλημα είναι (η τουλάχιστών μια παράμετρος) ότι δεν υπάρχει αξιοκρατία... και έτσι όπως και να το κάνεις .... παλί το μέσον και όλα τα εκτρώματα θα δουλέυονυ....
Το απολυτήριο Λυκείου (πάλι κατά εμένα), είναι βασική εκπαίδευση (δεν είπα ότι είναι αμόρφωτος) και ίσως μερικές φορές να είναι λίγο όταν ασχολήσε με νόμους, παρανομία, ανθρώπινα δικαιώματα, κλπ, όπου η κατάρτηση είναι αναγκαία.
Και ένας τρόπος αξιολόγησης είναι και οι πανελλαδικές. Από εκεί και πέρα ο φορέας, στην περίπτωση μας το Υπ. Προστασίας, ας κάνει και την εκ των μέσα αξιολόγηση-εκπαίδευση. Και την συνεχή εξέταση-επιμόρφωση που είπε και ο Σταύρος, στα νέα δεδομένα.
Reply With Quote
Παλιό 06-05-2011, 17:11
ltsiorak Ο/Η ltsiorak βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: veroia
Μoto: VFR 1200 DCT, HONDA VARADERO 1000, XT 660R,

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 Εμφάνιση μηνυμάτων
Το απολυτήριο Λυκείου (πάλι κατά εμένα), είναι βασική εκπαίδευση (δεν είπα ότι είναι αμόρφωτος) και ίσως μερικές φορές να είναι λίγο όταν ασχολήσε με νόμους, παρανομία, ανθρώπινα δικαιώματα, κλπ, όπου η κατάρτηση είναι αναγκαία.
Και ένας τρόπος αξιολόγησης είναι και οι πανελλαδικές. Από εκεί και πέρα ο φορέας, στην περίπτωση μας το Υπ. Προστασίας, ας κάνει και την εκ των μέσα αξιολόγηση-εκπαίδευση. Και την συνεχή εξέταση-επιμόρφωση που είπε και ο Σταύρος, στα νέα δεδομένα.
κοιτα δεν μπορεις να εχεις

αστυνομικο - ειδικο στα νομικα,
αστυνομικο - ειδικο στη φορολογία
αστυνομικο - ειδικο σε καθε τομέα της κοινωνίας....

εγω παρατηρώ οτι ενας καλός μαθητης που θα γράψει καλα στις πανελλαδικές δεν σημαίνει οτι θα γίνει και καλός αστυνομικός,
απο την άλλη αν περάσει στην αστυνομία με πανελαδικές και έπειτα πρέπει να τον ξανα κρίνεις.... και αποτύχει απλα αποτυχαίνει η ζωή του και η πορεία του...

βασικα πιστέυω οτι οι πανελλαδικες ειναι το πλέον αποτυχημένο συστήμα...

και για να γινω ποιο σαφης, είναι παντελώς ελληνικη πατέντα ! ! ! ! ενω το σωστό θα ήταν και όλοι το γνωρίζουν... βαθμός απολυτι του λυκείου, και έπειτα να επιλέξει ο καθένας σε ποια σχολή θα πάει να δώσει εξετάσεις... ιατρική, αστυνομία κοκ... το θέμε και εκεί είναι ότι αν πρε΄πει να πάει καποιος να δώσει ς εξετάσεις σε σχολή... μόνο τα παιδια των καθηγητών θα περνάνε...

απο την αλλη για να επανέλθω στο θέμα, γνωρίζω αρκετούς που ηταν πολύ ηρεμα και καλά παιδια και όταν έγιναν αστυνομικοί απλα αλλαξαν εντελώς.... δεν μπορώ να καταλάβω τη τους κάνουν.....

Last edited by ltsiorak; 06-05-2011 at 17:18.
Reply With Quote
Παλιό 06-05-2011, 17:22
kostas_366 Ο/Η kostas_366 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Επίδαυρος-Κερατσίνι
Μoto: R 1100 gs και τώρα R 1150 gs

Απόσπασμα:
κοιτα δεν μπορεις να εχεις

αστυνομικο - ειδικο στα νομικα,
αστυνομικο - ειδικο στη φορολογία
αστυνομικο - ειδικο σε καθε τομέα της κοινωνίας....

εγω παρατηρώ οτι ενας καλός μαθητης που θα γράψει καλα στις πανελλαδικές δεν σημαίνει οτι θα γίνει και καλός αστυνομικός,
απο την άλλη αν περάσει στην αστυνομία με πανελαδικές και έπειτα πρέπει να τον ξανα κρίνεις.... και αποτύχει απλα αποτυχαίνει η ζωή του και η πορεία του...

βασικα πιστέυω οτι οι πανελλαδικες ειναι το πλέον αποτυχημένο συστήμα...

και για να γινω ποιο σαφης, είναι παντελώς ελληνικη πατέντα ! ! ! ! ενω το σωστό θα ήταν και όλοι το γνωρίζουν... βαθμός απολυτι του λυκείου, και έπειτα να επιλέξει ο καθένας σε ποια σχολή θα πάει να δώσει εξετάσεις... ιατρική, αστυνομία κοκ... το θέμε και εκεί είναι ότι αν πρε΄πει να πάει καποιος να δώσει ς εξετάσεις σε σχολή... μόνο τα παιδια των καθηγητών θα περνάνε...
Τα παραπάνω που λες υπάρχουν. Τμήμα ηλεκρτ. εγκλήματος, τμήμα δίωξης ναρκωτικών, τμήμα αρχαιοκαπηλίας, οικονομικού εγκλήματος, τμήμα αλλοδαπων κλπ
Νομικά εννοώ, ότι όταν π.χ. ασχολήσε με μια υπόθεση, να την <<δέσεις>> τεκμηριωμένα, έτσι ώστε ο παράνομος, με έναν καλο δικηγόρο, να μην είναι έξω την επόμενη μέρα.
Και αν επιλέξω εγώ ή ο θείος μου, σε ποια σχολή να πάω, αυτό είναι επιλογή, και όχι αξιολόγηση.
Ας περιμένουμε όμως και άλλες απαντήσεις εργαζομενων του κλάδου.
Reply With Quote
Παλιό 06-05-2011, 22:53
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Δηλαδι με απολυτηριο λυκειου δεν ειναι μορφωμένοι? απλά να είανι με ενα καλό βαθμό, δεν είανι ανάγκη να είανι κορυφή με δεκα διδακτορικα...

βασικα το πρόβλημα είναι (η τουλάχιστών μια παράμετρος) ότι δεν υπάρχει αξιοκρατία... και έτσι όπως και να το κάνεις .... παλί το μέσον και όλα τα εκτρώματα θα δουλέυονυ....
το απολυτηριο λυκειου μπορει να λεει πολλα,μπορει να μη λεει και τιποτα!
πλεον απολυτηριο λυκειου εχει κι η κουτση μαρια...
Reply With Quote
Παλιό 06-05-2011, 22:55
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
το απολυτηριο λυκειου μπορει να λεει πολλα,μπορει να μη λεει και τιποτα!
πλεον απολυτηριο λυκειου εχει κι η κουτση μαρια...

οπως και χαρτια απο πανεπιστημια.......
Reply With Quote
Παλιό 06-05-2011, 23:01
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
οπως και χαρτια απο πανεπιστημια.......
ελα ντε,ετσι οπως εχουν γινει τα ελληνικα πανεπιστημια!
Reply With Quote
Παλιό 06-05-2011, 23:02
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
ελα ντε,ετσι οπως εχουν γινει τα ελληνικα πανεπιστημια!

σε τρωει ο π@πος σου....φαρμακοτριφτη,αλλα δεν στον ξυνω,να πας αλλου......
Reply With Quote
Παλιό 07-05-2011, 11:45
GsDakar Ο/Η GsDakar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2010
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: F650GS DAKAR

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από spartiatis Εμφάνιση μηνυμάτων
Οι εξυπνάδες ,η χαζή ειρωνία και η ζήλεια
Χαρακτηρίζουν πολλούς ......
Όσα δε φτάνει η αλεπού ....
και που ξερεις οτι δεν τα φτανουν; ζηλεια; που την ειδες; εγω αλλο ειδα και οπως προανεφερα, κατεβειτε μην μπει και πουθενα.......
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης