![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Για αυτο αντιδρώ με τη μπεμπε... διοτι οι ποιο πολλοι αγοραστες δεν κανανε παζαρια στα λεφτα, η μπεμπε ομως κανει στην ποιοτητα και την αξιοπιστια. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
NLS & εγώ δεν είπαμε κάτι διαφορετικό.... Ότι συνεχίζει να πουλάει μια χαρά, αυτό είπαμε Ο Νίκος είπε ότι το ADVE πούλησε παραπάνω και αυτό δεν ισχύει. Ούτε ελλάδα, ούτε παγκοσμίως.Αυτό με τη λογική και το παράδειγμα που ανέφερες ισχύει, όπως το παρουσιάζεις... Αν συγκρίνεις όμως με ένα άλλο ανταγωνιστικό μοντέλο που φτάνει ή ξεπερνάει τα 15000€, το 3easy ride είναι δέλεαρ! Αν δεν το βλέπεις, διαφωνείς, ή δεν το συμμερίζεσαι ΟΚ! Προσωπικές απόψεις ![]() Η BMW που το δημιούργησε και το δουλεύει παγκοσμίως, ήταν κουτούτσικη.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
(εκτός τα ξεστοκαρίσματα) Θα δούμε βέβαια (καλά να 'μαστε)... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
BTW η σειρά GS έχει την ίδια τιμή δεκάδες χρόνια και ορίζει την κατηγορία. Δεν έχει σχέση με παζάρια ποιότητας κλπ. Αυτό που φτιάχνει τόσο το πουλάει. Εσύ κοιτάς αν αξίζει και τα δίνεις ή δεν τα δίνεις ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Αντίστοιχα οι άλλοι κατασκευαστές, παίρνουν το λεγόμενο "benchmark" της εκάστοτε κατηγορίας (αυτής εδώ, ξέρουμε ότι είναι η GS εδώ και δεκαετίες μην κοροϊδευόμαστε) και ζυγίζουν (άλλοτε επιτυχημένα, άλλοτε όχι - πχ. δες την ΜΠΑΜ αλλαγή τιμής του super tenere μετά από λίγο καιρό) αν αυτό που έφτιαξαν είναι καλύτερο, εφάμιλλο ή χειρότερο και απευθύνεται σε όσους δεν μπορούν να πάρουν το benchmark. Έτσι δουλεύει η αγορά. Αν νομίζεις ότι την τιμή του GS την όρισε το τι αμορτισέρ φοράει ή του MS1200 επειδή ήταν ακριβός ο... computer του, τότε δεν καταλαβαίνεις πως δουλεύει το σύστημα. Τα άλλα είναι για να γεμίζουν τα forum με γκρινιάρηδες (σαν και μένα σε άλλα θέματα και εσένα σε ότι αφορά τα GS). Να σου πω και κάτι άλλο. Έχουμε ένα RX-8 που κάνει 30000 ευρώ (παίρνω τυχαία νούμερα δεν κάθομαι να ψάξω) και μια Ferrari που κάνει 150000. Πιστεύεις ότι η Ferrari έχει κοστίσει 5 φορές παραπάνω στη Fiat να τη φτιάξει; Πιστεύεις ότι η μηχανή της είναι 5 φορές καλύτερη; Πιστεύεις ότι το ηχοσύστημα είναι 5 φορές καλύτερο; Πιστεύεις ότι η μπογιά της είναι 5 φορές ακριβότερη; ΕΙΔΙΚΑ: Πιστεύεις ότι θα χαλάσει η Ferrari το 1/5 των φορών που θα χαλάει το RX-8; Η αγορά δεν μεταβάλλεται αριθμητικά. Last edited by NLS; 09-08-2012 at 12:00. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τέλος πάντων, ξεφύγαμε λίγο από το θέμα, όλα παίζουν… και δεν είπα κουτό κανέναν.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απλά λόγο ιστορίας και του ότι η παραγωγή του αερόψυκτου δεν σταματά, δίνω πιθανότητα να συνεχίσει να παράγεται για κάποιο διάστημα. Ίσως μόνο ως adv (όπως στο 1150) …θα δούμε.
|
|
|
|||
|
|||
|
Εμένα συγκεκριμένα για να πάρω το 1200GS με μαστίγωναν 3 ημέρες και νύχτες.
Αφήστε δεν θέλω να θυμάμαι. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τι κόφτεσαι όμως για τα γούστα και το πορτοφόλι άλλων ??? |
|
|
|||
|
|||
|
Καλά ναι. Έτσι είχε γίνει με το 1150 Adventure πράγματι. Μέσα σε 12 μήνες. Για την ακρίβεια 3-8 μήνες για τις ανακοινώσεις και 6-11 μήνες για "με τα μάτια μας" υπολογίζω.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
"Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω". (έχω δυο τρεις θεωρίες αλλά καμία δεν θα τους αρέσει οπότε τις κρατάω για τον εαυτό μου) |
![]() |
|
|