![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλημέρα και από εμένα. Σκοπός μου δεν είναι να σου κάνω παρατήρηση σε καμιά περίπτωση. Ο/η αστυνομικός είναι δικό μας αίμα. Το σερίφης , το ύφος ,η πάρτα ρε… νομίζω δεν ταιριάζουν. Όλοι σε αυτόν τον τόπο προσφέρουν μια υπηρεσία, μικρή η μεγάλη. Καθένας βέβαια με της δυνατότητες που έχει. Απλά ήσουν λίγο υπερβολικός στην αναφορά σου και πιστεύω καλοπροαίρετος. Ο/η κάθε ένστολος οφείλει και του οφείλουν τον ανάλογο σεβασμό. Καλό σου Σαββατοκύριακο |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
να είναι και καλοί χορευτές! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Και ένας τρόπος αξιολόγησης είναι και οι πανελλαδικές. Από εκεί και πέρα ο φορέας, στην περίπτωση μας το Υπ. Προστασίας, ας κάνει και την εκ των μέσα αξιολόγηση-εκπαίδευση. Και την συνεχή εξέταση-επιμόρφωση που είπε και ο Σταύρος, στα νέα δεδομένα. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αστυνομικο - ειδικο στα νομικα, αστυνομικο - ειδικο στη φορολογία αστυνομικο - ειδικο σε καθε τομέα της κοινωνίας.... εγω παρατηρώ οτι ενας καλός μαθητης που θα γράψει καλα στις πανελλαδικές δεν σημαίνει οτι θα γίνει και καλός αστυνομικός, απο την άλλη αν περάσει στην αστυνομία με πανελαδικές και έπειτα πρέπει να τον ξανα κρίνεις.... και αποτύχει απλα αποτυχαίνει η ζωή του και η πορεία του... βασικα πιστέυω οτι οι πανελλαδικες ειναι το πλέον αποτυχημένο συστήμα... και για να γινω ποιο σαφης, είναι παντελώς ελληνικη πατέντα ! ! ! ! ενω το σωστό θα ήταν και όλοι το γνωρίζουν... βαθμός απολυτι του λυκείου, και έπειτα να επιλέξει ο καθένας σε ποια σχολή θα πάει να δώσει εξετάσεις... ιατρική, αστυνομία κοκ... το θέμε και εκεί είναι ότι αν πρε΄πει να πάει καποιος να δώσει ς εξετάσεις σε σχολή... μόνο τα παιδια των καθηγητών θα περνάνε... απο την αλλη για να επανέλθω στο θέμα, γνωρίζω αρκετούς που ηταν πολύ ηρεμα και καλά παιδια και όταν έγιναν αστυνομικοί απλα αλλαξαν εντελώς.... δεν μπορώ να καταλάβω τη τους κάνουν..... Last edited by ltsiorak; 06-05-2011 at 17:18. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Νομικά εννοώ, ότι όταν π.χ. ασχολήσε με μια υπόθεση, να την <<δέσεις>> τεκμηριωμένα, έτσι ώστε ο παράνομος, με έναν καλο δικηγόρο, να μην είναι έξω την επόμενη μέρα. Και αν επιλέξω εγώ ή ο θείος μου, σε ποια σχολή να πάω, αυτό είναι επιλογή, και όχι αξιολόγηση. Ας περιμένουμε όμως και άλλες απαντήσεις εργαζομενων του κλάδου. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
πλεον απολυτηριο λυκειου εχει κι η κουτση μαρια...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
οπως και χαρτια απο πανεπιστημια.......
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ελα ντε,ετσι οπως εχουν γινει τα ελληνικα πανεπιστημια!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
σε τρωει ο π@πος σου....φαρμακοτριφτη,αλλα δεν στον ξυνω,να πας αλλου...... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αφαίρεσαν την Ελληνική σημαία από τις στολές των αστυνομικών; | Arkas | Ελλάδα | 20 | 08-03-2010 19:51 |