Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS
Κώστα μου.... εμείς στην Οικογένεια είμαστε και Ελευθεροι Επαγγελματίες (ο πατέρας μου έχει 2 μαγαζιά) και Ιδ.Υπάλληλοι... (εγώ)
Κατ'αρχήν και οι 2 κατηγορίες έχουν τα Υπέρ και τα Κατά... 1 το κρατούμενο... Γιατί ο πατέρας μου να βγάζει 3πλάσια χρήματα από εμένα και να καταβάλει στο κράτος τα ίδια άντε 5% παραπάνω???
Που είναι η δικαιοσύνη?? Γιατί αυτό το Γ@@@κράτος να μου παίρνει 1.500 € το μήνα??? Τι μου προσφέρει??? Η ακριβότερη ιδιωτική ασφάλιση είναι 1.500 € ΤΟ ΧΡΟΝΟ... Για τη σύνταξη που ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να πάρω είτε γιατί θα έχω πεθάνει (εκεί που θα έχουν φτάσει τα όρια) είτε γιατί το ταμείο θα έχει βαρέσει κανόνι επείδη 300 ΜΑ@@@ΕΣ επαιξαν με τα λεφτά μου ρουλέτα και τα έχασαν...
Μη βλέπουμε μόνο τους Ελ.Επαγγελματίες... ας δούμε λίγο και τους Ιδ.Υπαλλήλους... Για τους Δημόσιους...δε λέω τη γνώμη μου γιατί έχω ζήσει το Δημόσιο σε αρκετές χώρες του κόσμου (λόγω προηγούμενης δουλειάς μου) και θα παρεκτραπώ με τα ράματα που έχω για τη γούνα τους....
|
δεν υπαρχει κανονας!υπαρχουν ελ επαγγελματιες που πληρωνουν τα κερατα τους στην εφορια...χωρια τα ικα σου πα μου πες...

σωστα τα υπολοιπα που λες αλλα ισχυουν και για τους ελ επαγγελματιες