![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Και στην προστασία αέρα έχει δίκιο, με απόλυτα κριτήρια.....
Μιλάμε για GS, όχι για ADVE GS με ζελατίνα και φλαπς από ADVE, αλλάζει το πράγμα!Για μένα είναι μια χαρά αντικειμενική η άποψη του Γιώργου και ουσιαστικά συνοψίζει κατατοπιστικά όσα έχουν γραφτεί μέχρι τώρα σε αυτό το ποστ. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Χρόνια πολλά Γιώργο. Μα τι είναι αυτά που γράφεις φίλε. Μπορεί να συγκριθεί Το Γιαπωνέζικο θηρίο με το ακατανόμαστο. Για όνομα του Θεού μέρα που είναι.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Για όνομα της Παναγίας.....χρόνια πολλα ναπο |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Χρόνια πολλά Κώστα. Να έχεις υγεία και να περνάς καλά όπου και να βρίσκεσαι...................
|
|
|
||||||
|
||||||
|
Απόσπασμα:
Μήπως να το στείλω στη Γερμανία για συλλεκτικό. ![]() Απόσπασμα:
Επίσης επειδή η ημερομηνία της 30ης Ιουνίου του 2012 είναι παρελθόν, ξέρει κανείς αν όντως η BMW σταμάτησε την παραγωγή του συγκεκριμένου μοντέλου ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΊΣ? Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Σε άνεση ταξιδιού? ![]() Αςμην αναφερθούμε σε 'μούρη' γιατί επί της αισθητικής, γνώμες όσες και οι #########. Last edited by ckk; 16-08-2012 at 10:48. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ενας αεροψυκτος χρειαζεται περισσοτερο καυσιμο για να αποδωσει τα ανακοινωθεντα απο την εταιρεια κατασκευης του διοτι οι μεγαλες θερμοκρασιεςπου αναπτυσσει "κλεβουν" ιπποδυναμη. Ετσι περισσοτερο καυσιμο=περισσοτεροι ρυποι. Ενας υδροψυκτος με σταθερη θερμοκρασια τους 80-100βαθμους σε ολες τις συνθηκες εκμεταλευεται ολες τις παραμετρους που του δινουν οι διαφοροι αισθητηρες και καταναλωνει λιγοτερο καυσιμο. Λιγοτερο καυσιμο=λιγοτερα καυσαερια. Γιαυτο τωρα πια ακους καταναλωσεις βενζινοκινητηρων 1400 κ.ε της ταξεως των 4λ/100κμ ενω μεχρι την EURO3 ηταν απο 6 και πανω. Ο καταλυτης ειναι ο ιδιος σε ολες τις EURO προδιαγραφες εκτος του παλιου οξειδωτικου. Η καταληκτικη ημερομηνια δεν ειναι νομοθεσια αλλα ''συμφωνια'' μεταξυ των κατασκευαστων ουτως ωστε να αλλαξουν οι γραμμες παραγωγης για τα καινουρια μοντελα της EURO4....και αυτο το διαβασα καπου σε μοτοσυκλετιστικο φορουμ αν θυμαμαι καλως. Αν η BMW σταματησε ηδη την παραγωγη του αεροψυκτου ¨η θα την σταματησει σε 5 μηνες εξαρταται απο το ποσο γρηγορα θελει να παραξει και να βγαλει στην αγορα το νεο υδροψυκτο. Last edited by GeorgeP; 16-08-2012 at 17:34. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Λένε στα περιοδικά ότι είναι πιο "στριφτερό " από το GS. Πιθανόν με το νέο ABS να είναι και πιο ασφαλές σε οριακές καταστάσεις. Δεν αποκλείεται, αλλά αμα δεν το κάνω βόλτα, δεν παίρνω θέση. Αυτό που λες για την άνεση, επίσης δεν ξέρω μιας και είναι μινιμαλιστικό, σε αντίθεση με το ΒΑΣΙΛΙΑ της άνεσης, Varadero..... Επειδή καβαλάω Βάρα αρκετά συχνά, το προτιμώ στις ΕΟ. Σέλα καναπές, αέρας απλά δεν υπάρχει σε σχέση με ότι έχω καβαλήσει (πιο ήσυχο πιθανόν να είναι μόνο αυτοκίνητο και όχι κάμπριο ) και λειτουργεί σε χαμηλές στροφές λόγω μακριάς 6ης. Γουργουρητό και χιλιόμετρα που μόνο στο κοντέρ τα βλέπεις... Δεν τα νιώθεις. Μια μηχανή για Αθήνα -Θεσ/νικη για καφέ και πίσω!Σημειωτέον: η μοναδική μηχανή που η γυναίκα δεν καταλάβαινε πόσα πήγαινα ![]() ![]() Στα 180 μου είπε : "ε, κόψε λίγο , θα πιάσουμε 200"... Σε όλα τα υπόλοιπα στα 150 τρώω "μάπες"![]() ![]() Αν είναι όμως να πάμε Καρπενήσι - Άγραφα- Λίμνη Πλαστήρα, ε τότε μόνο GS ![]() Kι ο αδερφός μου που τα είχε όσο έλειπα και τα δυο, αυτό μου είπε. Σε Άνδρο τριβάλιτσο και δικάβαλο, κίνηση, ευκολία, συμπεριφορά φορτωμένο, στροφιλίκι κλπ, μακράν GS! Περιστέρι - Αγ Στέφανο που κάνει κάθε μέρα, προτιμάει το δικό του. Τώρα το νέο Honda, αφού αποδείξει την αξιοπιστία που όλοι περιμένουν, θα το δούμε κι ως μηχάνημα τι λέει. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Περαν της πλακας, το κροςςτουρερ εχει κακη, μα πολυ κακη σχεση με την λεξη ανεση. 200κμ εκανα μαζι του και θαυμασα πολλα πραγματα επανω του (γκαζι, φρενα κ.α.) αλλα η ανεση ρε ΘΟΔΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΥΣΑ....καμια σχεση με βαραντερο. Και μαπες τρως με το μινιον ζελατινακι και η βροχη (οταν κινεισαι μιλαμε) σε μαστιγωνει απο τα ακροδακτυλα των ποδιων μεχρι τις καλυμενες απο το κρανος τριχες του κεφαλιου σου. Μια Αττικη βγηκα και αναρωτιομουν ΓΙΑΤΙ? Ισως φταιει το 1,93 μου. Η σελλα βαθμολογειται με 9 επιεικως...και λεω επιεικως διοτι μετα ανεβηκα στο βαρα και καταλαβα την διαφορα. Αλλα αμα θελεις να φρεναρεις, να στριψεις να επιταχυνεις........το βαραντερο φανταζει αρχαιο διτροχο...... Παντως εγω δυσκολα εως καθολου θα αλλαζα το Βαρα για ενα κροςςτουρερ και οι μοναδικοι λογοι ειναι η ανεση/προστασια και το μικρο του μεγεθος Εχω την εντυπωση οτι οι κατασκευαστες πηγαινουν προς μουλτιστραντα μερια, και οπως εχω πει κι αλλοτε ας κραταμε μικρο καλαθι για το μεγεθος και την κατηγορια που θα πρεσβευει το νεο υδροψυκτο GS. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εγώ πάντως, που δεν είμαι και η άκρα περίπτωση μοτοσυκλετιστή, έκανα πριν λίγους μήνες Εκάλη - Μίκρα - Εκάλη - 550 + 550χλμ, με στάσεις μόνο για βενζίνες. Ανέβηκα μόνος μου και από Μίκρα πήρα την κόρη μου. Όταν φτάσαμε σπίτι, αισθάνθηκα ότι το ξανακάνω. Χωρίς υπερβολή. Αν το Varadero είναι ακόμη πιό άνετο, θα ήθελα να το δοκιμάσω.... Όσο για αυτά, που λένε τα περιοδικά, είμαι πολύ μεγάλος πιά για να τα πιστεύω. ![]() Απόσπασμα:
... και βλέπω φανατικό του είδους να το υποστηρίζει. Πρός τιμήν του.
|
![]() |
|
|